ΣΚΑΙ: Έδωσαν τα χέρια για δυο χρόνια - Ανανέωση "βόμβα"

Για ποιους ο λόγος;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Έδωσαν τα χέρια για δυο χρόνια - Ανανέωση

Και όμως μια ανανέωση "φωτιά" έσκασε πριν λίγο καθώς έγινε γνωστό πως έδωσαν τα χέρια για δυο χρόνια, παρουσιαστές του ΣΚΑΙ! Η ανανέωση "βόμβα" που περιμένανε όλοι!

Το δίδυμο της εκπομπής του ΣΚΑΪ "Οι Αταίριαστοι" ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου και έφερε μεγάλες χαρές τόσο στο σταθμό, όσο και στους τηλεθεατές της εκπομπής.

Ανανέωση "βόμβα" - Τα λόγια του ΣΚΑΙ

"Την επιτυχημένη τους πορεία στον ΣΚΑΪ συνεχίζουν και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας.

Οι δύο δημοσιογράφοι, ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020, έχουν συμφωνήσει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όσοι επικοινώνησαν με το Γραφείο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού γνώριζαν ότι ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας παραμένουν στη μάχη της καθημερινής ενημέρωσης, στον ΣΚΑΪ. Οι δύο δημοσιογράφοι έχουν κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και θα συνεχίσουν καθημερινά να δίνουν το δικό τους στίγμα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ". Ωστόσο φαίνεται πως ξεκίνησαν τα... όργανα ανάμεσα σε Ατζούν Ιλιτζαλί και ΣΚΑΙ, προκαλώντας σύγχυση στον σταθμό! Δείτε όλα όσα ανέφεραν εδώ.

ΣΚΑΙ Ανανέωση 'βόμβα' αταίριαστοι

Έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Μόλις έσκασε η νέα έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ, η οποία αφορά τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά και την εκπομπή του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», και συγκεκριμένα, όλα όσα πρόκειται να δούμε σήμερα το βράδυ στο νέο επεισόδιο.

Ο Σπύρος Γιατράς είναι ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών του Στράτου Διονυσίου, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Γιάννη Πάριου, του Θέμη Αδαμαντίδη, του Σταμάτη Γονίδη, της Πίτσας Παπαδοπούλου, του Δημήτρη Κοντολάζου, του Αντύπα, του Βασίλη Καρρά, του Νότη Σφακιανάκη, της Πάολας, του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Νίκου Οικονομόπουλου και πολλών άλλων…

Στο στούντιο καλεσμένοι καλλιτέχνες με καταπληκτικές φωνές ο Αντύπας, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Άγγελος Διονυσίου αλλά και οι νεότεροι Πέτρος Ίμβριος, Λευτέρης Κιντάτος και Θοδωρής Φέρρης. Επίσης, ο παραγωγός του Ηλίας Μπενέτος και πολλοί φίλοι του.

Ο Σπύρος Γιατράς έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και συνεχίζει, ενώ τα νούμερα του Σπύρου Παπαδόπουλου ήταν αδιανόητα και την προηγούμενη εβδομάδα. Δείτε εδώ πώς «σάρωσε»!

TAGS