Ο Λευτέρης Πετρούνιας άφησε «ξερό» τον Νίκο Χατζηνικολάου - «Η καραντίνα ο καλύτερος μήνας της ζωής μου»

Για ποιο λόγο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Λευτέρης Πετρούνιας άφησε «ξερό» τον Νίκο Χατζηνικολάου - «Η καραντίνα ο καλύτερος μήνας της ζωής μου»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, και με μία ατάκα του, κατάφερε να αφήσει «ξερό» τον παρουσιαστή, μιας και αποκάλυψε πως η καραντίνα ήταν ο καλύτερος μήνας της ζωής του μιας και βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει.

Μαζί με την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση, ο χρυσός ολυμπιονίκης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πώς βίωσαν όλη αυτή την κατάσταση με την επιβολή της καραντίνας, στην κορούλα τους αλλά και στη μεταξύ τους σχέση.

Η ατάκα του Λευτέρη Πετρούνια για την καραντίνα που άφησε «ξερό» τον Νίκο Χατζηνικολάου

«Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου» είπε ο Ολυμπιονίκης, με σκοπό να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο ευχαριστήθηκε τόσο αυτή την περίοδο.

Όσο για την κορούλα τους, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είπαν: «Το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί», ενώ οι τρεις τους περνούν συνέχεια χρόνο μαζί, με τον ολυμπιονίκη να κάνει μία ανάρτηση η οποία πραγματικά μας έκανε να "λιώσουμε". Δείτε τον να κοιμάται αγκαλιά με την κόρη του.

Τέλος, ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας για την αγαπημένη του σημείωσε: «Θεωρώ πως ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της, την ίδια την καριέρα της, τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα προκειμένου, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να δυναμώνει, να με στηρίξει περισσότερο».