Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ομοιότητα με τη μαμά της είναι απίστευτη - Φόρεσαν μέχρι και ίδια ρούχα

Δεν φαίνεται καν ότι είναι μητέρα της...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ομοιότητα με τη μαμά της είναι απίστευτη  - Φόρεσαν μέχρι και ίδια ρούχα

Απίστευτη είναι η ομοιότητα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μαζί με τη μητέρα της, στην οποία έχει απεριόριστη αδυναμία. Μάλιστα, μαμά και κόρη φόρεσαν και τα ίδια ρούχα, με αποτέλεσμα να μοιάζουν ακόμη περισσότερη. Και οι δυο είναι κούκλες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μπορεί να έχει γενικά ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, τώρα που σιγά - σιγά γυρνάμε στην καθημερινότητα μας, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να περάσει με την οικογένεια της. Στους γονείς της και στην αδερφή της έχει μεγάλη αδυναμία.

Η δημοσιογράφος, όπως πολλά επίσης διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz, με αφορμή την γιορτή της μητέρας, θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μαμά της, αλλά και σε όλες τις μανούλες. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τη μητέρα της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε και τα ίδια ρούχα με τη μαμά της κάνοντας πιο απίστευτη την ομοιότητα τους.

Πριν δείτε τη φωτογραφία με την μαμά της, σε μια φωτογραφία είδαμε και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με την μικρή της αδερφή και όπως παρατηρήσαμε στο πρόσωπο είναι σαν... φωτοτυπίες. Ελάχιστες είναι οι διαφορές που έχουν στα χαρακτηριστικά τους, ενώ κατά άλλα είναι ολόιδιες. Δείτε εδώ την απίστευτη φωτογραφία τους.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τη μαμά της που φόρεσαν τα ίδια ρούχα

«Χρόνια πολλά μανούλα μου γλυκιά!
Μάνα είναι αυτή που σε καταλαβαίνει απόλυτα, που δεν σε εγκαταλείπει, δεν σε προδίδει, που σε μαθαίνει να πατάς στα πόδια σου, ο φύλακας άγγελος σου!
Μάνα είναι ΑΓΑΠΗ!
Μάνα είναι μόνο ΜΙΑ!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, σε εκείνες που είτε γέννησαν είτε δε γέννησαν αλλά μεγάλωσαν ένα παιδί και το αγάπησαν», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης με τη μαμά της.