Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουτλάτος: Βγήκαν στον κήπο και ξεκίνησαν το ψήσιμο - Θα «τρελαθείτε»

Θα ζηλέψετε όσα «έριξαν» στην σχάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουτλάτος: Βγήκαν στον κήπο και ξεκίνησαν το ψήσιμο - Θα «τρελαθείτε»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και βγήκαν στον κήπο του σπιτιού τους, όπου και ξεκίνησαν το ψήσιμο. Μάλιστα, με το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η ηθοποιός, θα «τρελαθείτε» με τα όσα «πέταξε» στη σχάρα ο σεφ και απόλαυσαν.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του και το βλέπουμε από τις καθημερινές αναρτήσεις που πραγματοποιούν στους λογαριασμούς τους στα social media. Ειδικά, μετά την άρση της καραντίνας κάνουν και άνετα τις βόλτες τους εκτός του σπιτιού. Ωστόσο, έχουν περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία τους από τον κορωνοϊό.

Μπορεί βέβαια η καραντίνα να τελείωσε, όμως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, συνεχίζουν να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο σπίτι τους. Μάλιστα, έψησαν στον κήπο του σπιτιού τους, και ζηλέψαμε με τις λιχουδιές που έφαγαν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μερικές από τις στιγμές που πέρασαν. Ωστόσο, πριν δείτε τα στιγμιότυπα να σας πούμε πως η ηθοποιός ο χθες έκανε μια έκκληση. Δείτε πως μπορείτε να την βοηθήσετε.

Βάσω Λασκαράκη  Λευτέρης Σουτλάτος σπίτι

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουτλάτος κήπος σπιτιού

Δείτε φωτογραφίες από τον κήπο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μ τους διαδικτυακούς της φίλους τα παιχνίδια της μικρής Εύα με τον σκύλο τους στην αυλή του σπιτιού. Η κορούλα της, του πέταγε το παιχνίδι από το μπαλόνι και εκείνος έτρεχε να το πιάσει.

Μάλιστα, όπως είδαμε και από την ανάρτηση της, έχει απίστευτη αυλή και είναι τεράστια. Παντού έχει φυτά, αλλά και πρασινάδα. Να σημειώσουμε, πως πριν λίγες ημέρες, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος είχαν πάρει το ποδήλατο της Εύας και κάνανε κόντρες στην αυλή.

Βάσω Λασκαράκη αυλή σπιτιού

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι