«Χάλασε» ο κόσμος με την εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη με κολάν

Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον γιο της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Χάλασε» ο κόσμος με την εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη με κολάν

Με το που έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη την απίστευτη εμφάνισή της με κολάν, όπως ήταν φυσικό, χάλασε ο κόσμος μιας και για ακόμα μία φορά, η αγαπημένη ηθοποιός κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα ακόμα και στην πιο casual εμφάνισή της.

Η καραντίνα έφτασε αισίως στο τέλος της και η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε την ευκαιρία να κάνει μερικές βόλτες μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια. Έτσι, πήρε τον άντρα της και τον γιο της και οι 3 τους πέρασαν υπέροχα!

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" την αγαπημένη ηθοποιό μαζί με την οικογένεια της σε βόλτα τους σε πάρκο στον Παπάγο και αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν το πόσο εντυπωσιακή έδειχνε με το κολάν της και το αθλητικό ντύσιμό της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ενώ με μία από τις εμφανίσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη ξετρελάθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν έδειξε τον ενθουσιασμό της στον αέρα της εκπομπής της. Δείτε την επική της αντίδραση εδώ!

Με ένα oversized φούτερ και ένα μπορντό κολάν, η αγαπημένη ηθοποιός ξετρελάθηκε στο παιχνίδι με τον γιο της και βρήκε επίσης την ευκαιρία να χαλαρώσει μαζί με τον άντρα της, Παναγιώτη Πιλαφά.

Δείτε τις φωτογραφίες της Κατερίνας Παπουτσάκη με κολάν που «χάλασαν» τον κόσμο

Κατερίνα Παπουτσάκη Παπάγου
Κατερίνα Παπουτσάκη άντρας
Κατερίνα Παπουτσάκη γιος

Η αφοσιωμένη μαμά Κατερίνα Παπουτσάκη δεν έκρυψε την κούρασή της από τις δουλειές στο σπίτι

Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να αξιοποιεί καθημερινά το χρόνο της δημιουργικά παρέα με τα δύο παιδιά της και τον άντρα της. Μάλιστα, μοιράζεται πολλές από αυτές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τα πιο γλυκά στιγμιότυπα με την οικογένειά της, μπορεί κανείς να τα δει κάνοντας μία βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιας και "τρέλαναν" μέχρι και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και μπορεί ο χρόνος να είναι πολύ περισσότερος πλέον καθώς οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα εκτός σπιτιού είναι περιορισμένη έως ανύπαρκτη, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι μανούλες δεν κουράζονται στο σπίτι.

Ίσα ίσα συμβαίνει το αντίθετο και αυτό αποδεικνύεται από το σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανεβάζοντας μία φωτογραφία σε insta story, στην οποία είναι άβαφη και αχτένιστη, έγραψε: «Άναυδη με το πόσο κομμάτια είμαι! Ελληνίδα νοικοκυρά μάνα, υποκλίνομαι με δέος».

Κατερίνα Παπουτσάκη σπίτι