Αδιανόητα "καρφιά" από την Μαρία Μπακοδήμου: «Κάνω τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια, δε νομίζω...»

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αδιανόητα

Αδιανόητα "καρφιά" από την Μαρία Μπακοδήμου. «Κάνω τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια, δε νομίζω,πως είναι θέμα για συζήτηση» είπε η παρουσιάστρια. Που αναφέρεται και ποιος ο λόγος που ξέσπασε η παρουσιάστρια;

Τα γυρίσματα του Just the two of us πραγματοποιούνται κανονικά και η παρουσιάστρια επέστρεψε και πάλι πίσω στο πόστο της. Οι παίκτες κάθε εβδομάδα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και ερμηνεύουν τα τραγούδια που επιλέγουν και ακούνε τα σχόλια, ενώ ένα ζευγάρι αποχωρεί.

Το show μάλιστα σχολιάζεται αρκετά από τους χρήστες του twitter. Στα τελευταία επεισόδια αυτό που έκανε εντύπωση περισσότερο, ήταν οι λαμπερές εμφανίσεις και το “μπούστο” της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στην Μαίρη Αρώνη και μεταξύ άλλων απάντησε στα σχόλια που αφορούν την εμφάνιση της, πριν λίγες ημέρες ωστόσο έκανε και μια ανακοίνωση. Τι συνέβη;

«Κάνω τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια, για το ντεκολτέ μου γίνεται λόγος πάρα πολλά χρόνια, δε νομίζω πως είναι θέμα για συζήτηση», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Εκτός από την ίδια την Μαρία Μπακοδήμου και η Ναταλία Γερμανού σχολίασε το μπούστο της

Μια αδιανόητη ατάκα πέταξε για το ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου η Ναταλία Γερμανού, που αποθέωσε την παρουσιάστρια. Δείτε τι έγραψε σε ανάρτηση που έκανε αλλά και τη απάντηση πήρε!

Η εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US και το εντυπωσιακό της ντεκολτέ σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media, αλλά και από την Ναταλία Γερμανού που έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια μίλησε με πολύ καλά λόγια για την παρουσιάστρια η οποία φυσικά και της απάντησε.

Στην συνέχεια δε η Ναταλία Γερμανού της απάντησε και πάλι με το σχόλιό της να είναι όλα τα λεφτά. "Μπήκα να πω ότι η Μπακοδήμου είναι υπερόπλο πάλι απόψε και να σας δώσω ένα φιλί" έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε με την Μπακοδήμου να της απαντά με την σειρά της ότι:

"Σε ευχαριστώ φίλη. Κι εγώ θα το κάνω αυτό που μου ζήτησες". Δείτε στην φωτογραφία ποιο ήταν το επικό σχόλιο που έκανε στην συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha. Μας έλιωσε! Η Ναταλία Γερμανού είχε αποκαλύψει ωστόσο και πως γνώρισε τον Πύρρο Δήμα. Σας έχουμε εδώ όλη την ιστορία που είπε στην εκπομπή της. Ήταν εκεί και ο Αντώνης Ρέμος. Δείτε τι είπε και τον έκανε να ξεραθεί στα γέλια.

Ναταλία Γερμανού - Μαρία Μπακοδήμου