Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει κάνει οικογένεια - "Δικά μου λάθη..."

Βρέθηκε στο Σημείο Συνάντησης

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει κάνει οικογένεια -

Μια σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και για το γιατί δεν έχει κάνει ακόμα οικογένεια έκανε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ. Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ Σημείο Συνάντησης βρέθηκε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης που είπε και δυο λόγια για την προσωπική του ζωή, για την οποία η αλήθεια είναι ότι δεν μας μιλά συχνά. Ο ίδιος συνομίλησε με τον Κώστα Μακεδόνα και σας έχουμε το βίντεο με τα όσα είπαν.

Ο ηθοποιός και ον γνωστός ερμηνευτής κάθισαν αντικριστά στις πολυθρόνες της εκπομπής και μοιράστηκαν με το κοινό σκέψεις και εμπειρίες από την ζωή τους. Έτσι σε κάποιο σημείο ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει στο γιατί δεν έχει κάνει ακόμα κάνει οικογένεια με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων ότι έχει αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπά περισσότερο.

Να τι αποκάλυψε για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα οικογένεια ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

"Έχω αφιερώσει ένα τεράστιο κομμάτι σε αυτό που αγαπάω ειλικρινά. Γιατί με μαθαίνει και με εκπαιδεύει, κάθε φορά προσπαθώ να με εξελίσσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήμουν χθες. Συγκυριακά και ίσως από κάποια δικά μου λάθη κατά το 50% όπως αναλογεί στους ανθρώπους προσπάθησα για πράγματα που τελικά ήταν ανέφικτα ή ίσως εγώ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω.

Δεν θέλω να ρίχνω την ευθύνη στους άλλους. Προσπαθώ να αγαπώ. Είμαι στη διαδρομή της ζωής μου που η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Δεν είναι τίποτα εικόνα, τίποτα απωθημένο. Είμαι απόλυτα καλυμμένος σε αυτό. Όταν θα έρθει, θα έχω την κατάλληλη απάντηση στην ερώτηση αυτή" είπε μεταξύ άλλων ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ. Να σας πούμε πάντως ότι ο ηθοποιός συγκλόνισε και όταν μίλησε ανοιχτά για ένα θάνατο που τον τσάκισε. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά του λόγια.

TAGS