Θα μείνεις "κάγκελο" με το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Έχει κάνει κορμάρα

"Λιώνει" στη γυμναστική

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα μείνεις

Είναι σίγουρο πως μόλις δεις πώς έχει γίνει το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, θα μείνεις "κάγκελο" μιας και έχει γίνει πραγματικά αλάνθαστο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια το έχει ρίξει στη γυμναστική και η αλήθεια είναι πως έχει γίνει κορμάρα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσει το σώμα της και όπως όλα δείχνουν αυτό έχει πιάσει και με το παραπάνω!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ακολουθεί πολύ αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και έχει καταφέρει να γίνει μία κανονική κορμάρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε πολύ δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση με τη συμμετοχή της στο J2US. Ωστόσο οι κόντρες δεν λείπουν, μιας και σήμερα η αγαπημένη παρουσιάστρια έριξε ένα καρφί για τη Μαρία Μπακοδήμου. Δείτε εδώ την τσουχτερή ατάκα της!

Έτσι σήμερα, η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο γυμνάζεται υπό τις οδηγίες της personal trainer της και κάνει βαθιά καθίσματα φορώντας ένα "καυτό" κοντό σορτσάκι που κόβει την ανάσα.

Σίγουρα η εμφάνισή της δεν έμεινε απαρατήρητη! Δείτε κι εσείς και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σώμα

"Φωτιές" άναψε με το σώμα της και στην παραλία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

O καιρός δείχνει να γίνεται όλο και καλύτερος όσο περνάνε οι μέρες, και μπαίνουμε σιγά σιγά σε ένα πρόωρο καλοκαίρι. Πολλοί celebrities λοιπόν και όχι μόνο, έχουν αποφασίσει να γυρίσουν τις παραλίες προκειμένου να δροσιστούν για λίγο μετά την καραντίνα.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη βουτιά που αποφάσισε να κάνει, και κατάφερε να κολάσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο μπικίνι το οποίο της ταίριαζε φανταστικά και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν "βροχή"! Το σώμα της άλλωστε φαίνεται καταπληκτικό, ενώ η ίδια αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει χάσει τον τελευταίο καιρό. Δείτε εδώ τον αριθμό!

Αυτό είναι το μπικίνι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που άναψε «φωτιές»