Πάολα: Είδαμε τα πόδια της κόρης της χωρίς ρετούς - Θα μείνετε «κάγκελο»

Έχει αναλογίες μοντέλου από μικρή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάολα: Είδαμε τα πόδια της κόρης της χωρίς ρετούς - Θα μείνετε «κάγκελο»

Τα πόδια της κόρης της Πάολα, είδαμε χωρίς ίχνος ρετούς στα πόδια της και μείναμε «κάγκελο», αφού έχει αναλογίες μοντέλου, όπως θα δείτε και φωτογραφίες της παρακάτω με μαγιό. Η μικρή Παολίνα, δείχνει πως έχει πάρει ειδικά τα πόδια από τη μαμά της.

Η Παολίνα, όπως φαίνεται από πολλές φωτογραφίες μαζί με την μαμά της, από εκεί έχει πάριε γενικά το όλο πακέτο στο κορμί της. Είναι και ήδη από τα 17 της έχει απίστευτες αναλογίες. Οι ομοιότητες τους είναι απίστευτες και όταν την δείτε θα πάθετε πλάκα.

Η Παολίνα είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και συχνά μοιράζεται με τους 30 χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από το περνάει την ημέρα της. Όπως και χθες που δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία.

Η κόρη της Πάολας, τράβηξε μια φωτογραφία από τα πόδια της με θέα την θάλασσα και πάθαμε πλάκα, αφού πρέπει να είναι δυο μέτρα ενώ σίγουρα είναι πανήψυλη. Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Πάολα, πέρασε ένα πολύ δυνατό μήνυμα που θα σας συγκινήσει.

Πάολα κόρη μαγιό χωρίς ρετούς

Πάολα: "Φωτιά" η κόρη της με μαγιό - Έχουν τα ίδια πόδια! Διαγράφονται οι κοιλιακοί

Φωτιά η κόρη της Πάολα με μαγιό. Μαμά και κόρη έχουν τα ίδια πόδια, ενώ διαγράφονται οι κοιλιακοί της. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η μικρή Παολίνα έχει απίστευτο σώμα και φαίνεται πως το φροντίζει ιδιαιίτερα.

Η Παολίνα μοιάζει αρκετά στη μαμά της και όσο μεγαλώνει, η ομοιότητα τους είναι κάτι παραπάνω από ορατή. Η Πάολα είναι γνωστή για τις αναλογίες της, καθώς διαθέτει κορμί λαμπάδα. Με μια σιλουέτα αδύνατη και πολύ μακριά πόδια.

Η κόρη της Πάολα, αν και μικρή ακόμα φροντίζει το σώμα της, καθώς με μια βόλτα στο προφιλ της στο Instagram, μπορεί κανείς να καταλάβει πως της αρέσει πάρα πολύ η γυμναστική και γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά.

Η ίδια αυτή την φορά ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό και πραγματικά μείναμε με το καλλίγραμο σώμα της. Διαθέτει αναλογίς φωτιά και ένα σώμα απίστευτο, πριν λίγες ημέρες η Πάολα έκανε μια ανάρτηση με τον Παντελή Παντελίδη που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Θα ανατριχιάσετε.

Δείτε την ανάρτηση της:

Πάολα κόρη μαγιό