Απόφαση "φωτιά" για τον ANT1 και το YFSF - Το αντίο παίκτη, που συγκινεί

Για ποιον ο λόγος;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Απόφαση

Απόφαση "φωτιά" έσκασε για τον ANT1 και το YFSF, και οι παίκτες αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο το σόου. Δείτε ποιος παίκτης δίνει οριστικό αντίο με τον σταθμό και το σόου. Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι.

Όπως έγινε σήμερα επίσημα γνωστό, και με τα όσα αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου, το Your Face Sounds Familiar ρίχνει αυλαία και δεν πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για αυτή τη σεζόν.

«Το YFSF δεν θα βγει στον αέρα, τα επόμενα επεισόδια. Δεν είναι μία είδηση που μας έκανε χαρούμενους, αλλά ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας» ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου. Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε εδώ.

Απόφαση "φωτιά" για τον ANT1 και το YFSF - Το συγκινητικό αντίο

Ωστόσο δυσάρεστη ήταν η είδηση και ένα από τα φαβορί του show μεταμφιέσεων, ο Ηλίας Μπόγδανος, θέλησε να αποχαιρετήσει το σόου. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας αποχαιρέτησε το Your Face Sounds Familiar με το δικό του μήνυμα γράφοντας, «Είμαι ευγνώμων για αυτό το μικρό αλλά υπέροχο ταξίδι! Γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και έζησα στιγμές μοναδικές που θα με ακολουθούν για πάντα! Thanks for the memories! Εις το επανιδείν».

Όλο το παρασκήνιο από τον ΑΝΤ1 και το YFSF με την Μαρία Μπεκατώρου

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες την Δευτέρα 18/5 να επιστρέφουν στους δέκτες του ΑΝΤ1 με νέα επεισόδιο - μάλιστα έχουμε και τα πρώτα 5 αποκλειστικά πρώτοι εδώ, δείτε τι θα συμβεί αναλυτικά- αλλά το YFSF είναι αδύνατον να επιστρέψει όπως μου μετέφερε έγκυρη πηγή μου και σας αποκαλύπτω αποκλειστικά μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Παρά την άρση των μέτρων υπάρχουν ακόμα κάποιοι περιορισμοί και κανόνες που πρέπει όλοι να τηρούμε, όπως οι αποστάσεις των 2 μέτρων και η αποφυγή συνωστισμού σε πολύ κλειστούς χώρους. Αυτά, λοιπόν, είναι αδύνατον να συμβούν όταν αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο project που πάνω από κάθε άτομα για να μπορέσει να μεταμφιεστεί βρίσκεται μια ομάδα περίπου 15 ατόμων σε καμαρίνια προφανώς με πολύ λιγότερα τετραγωνικά μέτρα από όσα πρέπει.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο ΑΝΤ1 να πάρει την απόφαση να βάλει μια άνω τελεία στο YFSF και να παγώσει τα γυρίσματα αρχικά του προγράμματος αρχικά μέχρι το Σεπτέμβρη ευχόμενοι φυσικά να μην υπάρξει νέο κύμα της πανδημίας στην χώρα μας.

Μπορεί, λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου να πρέπει αναγκαστικά να αποχωριστεί για φέτος ένα show που έχει αγαπήσει πάρα πολύ όπως και η ίδια έχει δηλώσει αμέτρητες φορές, αλλά η συνεργασία της με το κανάλι συνεχίζεται κανονικότατα και στη θέση αυτού θα βλέπουμε το Still Standing Golden Edition. - Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού