Τηλεοπτική "βόμβα": Ο Έκτορας Μποτρίνι με δίκη του εκπομπή στον Alpha

Έσκασε τώρα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Τηλεοπτική

Έσκασε τώρα τηλεοπτική "βόμβα", που φαίνεται πως ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει με δίκη του εκπομπή στον Alpha. Δείτε αναλυτικά όλα όσα έγιναν γνωστά για τον ίδιο και το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Και ενώ το MasterChef έχει φέρει τα reality μαγειρικής για ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών, ο Alpha θέλει να μπει στον ανταγωνισμό και να δοκιμάσει μια νέα εκπομπή.

Ο Έκτορας Μποτρίνι με δίκη του εκπομπή στον Alpha - Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται λοιπόν ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στα τηλεοπτικά του λημέρια και με νέα εκπομπή. Ο γνωστός σεφ θα αναλάβει την παρουσίαση ενός reality μαγειρικής, το οποίο σχεδιάζεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Μιλώντας για τον σεφ ωστόσο, είχε αναφέρει, "Εγώ εκτίω την καραντίνα μου και προαυλίζομαι από την κουζίνα μέχρι τα κελάρια". Μπορείτε να δείτε εδώ τα όσα είχε πει τότε.

Πρόσφατα ο Έκτορας Μποτρίνι είχε κάνει ανάρτηση που συγκλόνισε

Ο σεφ λοιπόν θέλησε να μοιραστεί με τους followers του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις σκέψεις του και να μας δώσει όμως και μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Ειδικότερα έγραψε στην ανάρτηση:

"Σκέφτομαι πως έγινα μάγειρας πολύ πριν προλάβω να επιλέξω τι ήθελα να γίνω. Πέρασα την περισσότερη ζωή μου σε κουζίνες και μια 35αριά χρόνια περίπου, μαγειρεύοντας στο Etrusco. Ακόμα και σ’ αυτή την υποχρεωτική περίοδο εγκλεισμού που περιορίσαμε και τα βήματα μας, εγώ εκτίω την καραντίνα μου και προαυλίζομαι από την κουζίνα μέχρι τα κελάρια, φτιάχνοντας ξίδια και ελέγχοντας αν στέγνωσαν σωστά τ’ αλλαντικά μου. Με πονάει να βλέπω το μαγαζί κλειστό, όχι για τα λεφτά που χάνω, αλλά γιατί νιώθω πως ένα κομμάτι αυτού που θεωρώ ζωή μου έχει παγώσει.

Τέτοια ώρα θα είχα αλλάξει και θα βρισκόμουν ήδη στην κουζίνα, εκεί που συμβαίνουν όλα, εκεί που λειτουργώ, εκεί μου έρχονται οι ιδέες, που γεννιούνται τα καινούργια πιάτα. Πριν λίγο καιρό εδώ σχεδίαζα το μέλλον και τώρα τριγυρνάω νοσταλγικά στον άδειο χώρο, με το inox γύρω μου να τονίζει την απουσία του θορύβου, της έντασης, της ομάδας μου, της ζωής… και προσπαθώ να βρω κάτι για να απασχολήσω το μυαλό μου, για να μην σκέφτεται το κακό που συμβαίνει γύρω μας. Δεν είμαι συνηθισμένος να μένω ακίνητος, νιώθω άβολα με αυτή την αναμονή, δεν μου αρκεί να μαγειρεύω, μου λείπει η ανθρώπινη επαφή που δημιουργούμε εμείς οι μάγειρες μεταξύ μας

Σε όλα, βέβαια, υπάρχει και θετική πλευρά: μπόρεσα να αφιερώσω ουσιαστικό χρόνο στη μάνα μου, την οικογένειά μου.
Μου δόθηκε η ευκαιρία να δω πράγματα που δεν προσέξει ποτέ πριν είτε γιατί περνούσαν απαρατήρητα ή γιατί τα νόμιζα ασήμαντα.

Έχω την αίσθηση πως θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας, φορτισμένοι με μεγάλη επιθυμία να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και πολύ πιο δυνατά από πριν. Καλή Ανάσταση και καλή λευτεριά!".

TAGS