Άλλος άνθρωπος η Ελένη Χατζίδου - Αποκάλυψε τι άλλαξε στο πρόσωπο της

Απίστευτη αλλαγή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άλλος άνθρωπος η Ελένη Χατζίδου - Αποκάλυψε τι άλλαξε στο πρόσωπο της

Άλλος άνθρωπος η Ελένη Χατζίδου, καθώς αποκάλυψε τι άλλαξε στο πρόσωπο της. Η ίδια έκανε μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση της και της πάει πάρα πολύ. Μια τόσο μικρή λεπτομέρεια που μπορεί ομως να κάνει μεγάλη διαφορά.

Η τραγουδίστρια προσέχει το σώμα της και φροντίζει πολύ την διατροφή της και τον εαυτό της. Δεν θα μπορούσε και αλλιώς βέβαια, αφού ο σύζυγος της είναι personal trainer και την έχει βάλει σε εντατικό πρόγραμμα.

Η ίδια προσέχει πολύ την εμφάνιση της και της αρέσει να περιποιείται αρκετά τον εαυτό της. Η ίδια άλλωστε έχει δείξει πολλές φορές την beauty routine της στα social media.

Αυτή την φορά, η ίδια και ο σύζυγος της Ετεοκλής Παύλου, επέστρεψαν στα γυρίσματα του J2US και έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα τους. Η ίδια μάλιστα αποφάφισε να ανανεωθεί και να αλλάξει λίγο την εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου έβαλε εξτένσιον βλεφαρίδων. Άλλαξε τελείως το πρόσωπο της και της πηγαίνει αρκετά, καθώς άνοιξαν τα μάτια της και φαίνονται πιο μεγάλα. Ωστόσο δεν είναι λίγες και οι αναρτήσεις της τραγουδίστριας όπου την είδαμε δει να κάνει βόλτες με το ποδήλατο της, έχοντας στο πλευρό το σύζυγο της. Δείτε μια από τις αναρτήσεις της εδώ και θα πάθετε πλάκα.

Δείτε την αλλαγή:

Ελένη Χατζίδου βλεφαρίδες

Γιατί να βάλετε εξτένσιον βλεφαρίδων σαν την Ελένη Χατζίδου

Η τοποθέτηση εξτένσιον στις βλεφαρίδες δεν είναι μία εύκολη υπόθεση όμως, και έχει τις δικές του περιπλοκές και πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν πάρεις την απόφαση. Πριν τις extension, σου προτείνουμε να διαβάσεις τα παρακάτω 8 πράγματα για να είσαι ενημερωμένη και να πας στο ραντεβού like a boss! Είναι έτσι κι αλλιώς μία από τις πιο ακριβές διαδικασίες στα κέντρα ομορφιάς και αισθητικής, οπότε καλό είναι να ξέρεις τι σε περιμένει.

Μετά την τοποθέτηση μπορείς να φοράς μάσκαρα πάνω από τις βλεφαρίδες για ακόμη πιο δραματικό αποτέλεσμα, και να κάνεις το μακιγιάζ ματιών σου όπως συνήθιζες. Η μόνη προσοχή που πρέπει να δώσεις είναι όταν βάζεις eyeliner.