Αγνώριστος ο Ετεοκλής χωρίς μούσι - Απίστευτη η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Χατζίδου

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αγνώριστος ο Ετεοκλής χωρίς μούσι - Απίστευτη η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Χατζίδου

Αγνώριστος ο Ετεοκλής Παύλου χωρίς μούσι στην απίστευτη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Χατζίδου. Ο ίδιος έχει μεγαλώσει αλλά και αλλάξει αρκετά από εκείνη την εποχή, που φαίνεται αρκετά διαφορετικός σε σχέση με την σημερινή του εικόνα.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια, και οι δυο τους αρκετά συχνά ανεβάζουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους στα social media.

Αυτή την φορά η Ελένη Χατζίδου έκανε ένα throwback και ανέβασε μια φωτογραφία του συζύγου της, ο οποίος είναι πραγματικά αγνώριστος. Χωρίς μούσι δείχνει τελείως διαφορετικός από την σημερινή του εικόνα.

Ο ίδιος σαφώς πιο μικρός, χωρίς μούσι και με διαφορετικό μαλλιά είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος, ωστόσο πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως το ζευγάρι αντιμετωπίζει κάποια θέματα με την γαμοβάπτιση του. Τι συνέβη;

Δείτε την ανάρτηση:

Ωστόσο πριν την φωτογραφία χωρίς μούσι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής έκαναν την πρώτη τους βόλτα μετά την καραντίνα

Σε έξοδο «τσάκωσε» ο φωτογραφικός μας φακός την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, πριν από λίγες ημέρες. Αυτό όμως που μας τράβηξε την προσοχή, ήταν το απίστευτο look που είχε δημιουργήσει. Μείναμε να την κοιτάμε την τραγουδίστρια.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μετά από δυο μήνες που πέρασαν σε καραντίνα, όπως άλλωστε όλοι μας, σιγά - σιγά επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους. Ήδη τους βλέπουμε στο «Just the 2 of us» να «σκίζουν», όπως θα δείτε σε αυτή την απίστευτη εμφάνιση τους.

Μπορεί ωστόσο, να πέρασαν μια δυσκολία εν μέσω εγκλεισμού, αφού η κορούλα τους ανέβασε ξαφνικά πυρετό, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, ωστόσο το ξεπέρασαν και πλέον χαμογελάνε ξανά. Καθώς, ήταν ένα απλά εξάνθημα που βγάζουν πολλά παιδάκια.

Μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, απολαμβάνουν τις βόλτες τους, ωστόσο, κρατώντας τις κατάλληλες αποστάσεις, για την προστασία της υγείας τους.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Γλυφάδας εκμεταλλευόμενοι τον ζεστό ήλιο. Όταν ο φωτογραφικός μας φακός τους «τσάκωσε» μείναμε να κοιτάμε την απίστευτη εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο τζιν παντελόνι σε φαρδιά γραμμή το οποίο βρίσκεται στα trends του 2020. Το συνδύασε με ένα κόκκινο φουτεράκι και sneakers. Το σύνολο της ολοκλήρωσαν τα απίστευτα γυαλιά της, και ένα τσαντάκι μέσης που είχε φορέσει χιαστί.

Αυτές είναι οι στιγμές από την έξοδο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου που τους «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου δημόσια εμφάνιση

Ετεοκλής Παύλου Ελένη Χατζίδου έξοδος

Ετεοκλής Παύλου Ελένη Χατζίδου εμφάνιση