H αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το 2019 - Ποζάρει με μαγιό και την Μαρινούλα

Πολύ τρυφερή εικόνα

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
H αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το 2019 - Ποζάρει με μαγιό και την Μαρινούλα

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία της μας έδειξε η Ελένη Μενεγάκη, με την γνωστή παρουσιάστρια να ποζάρει με μαγιόκαι μαζί με την κορούλα της, την μικρή Μαρινούλα. Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο.

Η Ελένη Μενεγάκη αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένειά της, μας ξάφνιασε σήμερα με μια φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Ο καιρός είναι για θάλασσα με τους Αθηναίους να γεμίζουν ήδη τους δρόμους, αφού πηγαίνουν να βρουν λίγο δροσιά και η παρουσιάστρια αναπόλησε στιγμές του παρελθόντος.

ανέβασε λοιπόν την συγκεκριμένη φωτογραφία από κάποιες διακοπές που είχε κάνει το 2019 μαζί με την κορούλα της και την οικογένειά της και μπορείτε να την δείτε παρακάτω. Είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει σήμερα. Πάντως η ίδια έκανε και μια αποκάλυψη. Δείτε εδώ τι έκανε μαζί με τον Ματέο.

Ορίστε και η ανάρτηση με την Μαρινούλα

Έσκασε "βόμβα" για την αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη, που είδαμε τώρα την αδημοσίευτη φωτογραφία της μαζί με την Μαρινούλα, από το 2019

Σαν 'βόμβα" έσκασε η τηλεοπτική είδηση πως η Βάσω Λασκαράκη θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορταζ της εκπομπής Ευτυχείτε, η ηθοποιός θα είναι αυτή που θα πάρει την θέση της μετά την απομάκρυνση της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός θα παρουσιάσει μια εκπομπή και θα είναι μαζί και ο σύζυγος της Λευτέρης Σουλτάτος, που είναι καταξιωμένος σεφ, με μαγειρική στήλη.