Ράνια Τζίμα: Η υπόθεση που την τσάκισε - "Έκλαιγα με λυγμούς"

Τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ράνια Τζίμα: Η υπόθεση που την τσάκισε -

Η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε ποια ήταν η υπόθεση στην καριέρα της που την τσάκισε. Η ίδια είπε μάλιστα ότι έκλαιγε με λυγμούς. Διαβάστε παρακάτω τα όσα ανέφερε.

Ειδικότερα η δημοσιογράφος του Mega μίλησε στα Παραπολιτικά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως διαχειρίστηκε τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες με την πανδημία. Η ίδια μίλησε για τον "αόρατο εχθρό" και για το πως είναι σαν δημοσιογράφος να καλύπτεις τις ειδήσεις μέσα σε μια τέτοια συγκυρία.

“Ήταν ούτως ή άλλως κάτι πρωτόγνωρο, οπότε αυτό καθαυτό το έκανε και πολύ δύσκολο… Δεν είχε καλύψει ποτέ κανείς μας μια πανδημία! Δεν έμοιαζε με κανένα άλλο πεδίο ρεπορτάζ που γνωρίζαμε. Οι ειδικοί μιλούσαν για τον “αόρατο εχθρό” και για εμάς επίσης ήταν ο άγνωστος Χ. Αισθανόμασταν ότι προχωρούσαμε σε τελείως αχαρτογράφητα νερά” είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια είπε ακόμα ότι το δυσκολότερο είναι ότι "έπρεπε πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος. Όχι, δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος όταν μιλάμε για δεδομένα που έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές, φάρμακα, εμβόλια και ειδικούς επιστήμονες".

Αυτή είναι η υπόθεση που τσάκισε την Ράνια Τζίμα και την έκανε να κλαίει με λυγμούς

Ειδικότερα η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μάλιστα και ο Χάρης Ρώμας έκανε μια ανάρτηση την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Ανατριχιάσαμε με τα λόγια του.

“Μέσα σε όλα αυτά έχεις να αντιμετωπίσεις και τους δικούς σου φόβους. Στην υπόθεση Τοπαλούδη πραγματικά έχασα την αυτοκυριαρχία μου, λύγισα. Υπήρξε στιγμή σε απευθείας σύνδεση για την υπόθεση που για πρώτη φορά έκλαιγα με λυγμούς και δεν μπορούσα να σταματήσω. Ακόμα και τώρα με ζορίζει αφάνταστα. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που περνά η οικογένεια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποστασιοποιηθείς” είπε από την μεριά της η Τζίμα.