"Βόμβα" στα επαγγελματικά της Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό της βήμα;

Όλα όσα έγιναν γνωστά

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Βόμβα" έσκασε για τα επαγγελματικά της Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Δεν θα πιστέψετε που πρόκειται να την δούμε! Είναι αυτό το νέο τηλεοπτικό της βήμα που θα μας εκπλήξει; Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα έγιναν γνωστά.

Η αλήθεια είναι πως έχουν ακουστεί διάφορα για το επαγγελματικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τα τελευταία δημοσιεύματα να τη θέλουν το μοντέλο να έχει υπογράψει στον ΣΚΑΪ, κάτι που ωστόσο δε φαίνεται να είναι τελικά η αλήθεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αναφέρει το Έθνος, στον ΣΚΑΪ την θέλουν για παρουσίαση μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής που θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να τονίσουμε πως έχει συζητήσει τόσο με το κανάλι του Φαλήρου όσο και με ακόμη δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο, έπειτα από την αποχώρηση από το GNTM, ενώ να σας πούμε ότι οι "γλώσσες" θέλουν την Ροζάνα Γεωργίου να παίρνει την θέση της στο ριάλιτι. Δείτε εδώ ποιο είναι το μοντέλο. Έχει δουλέψει με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Ποιο φαίνεται να είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Επιθυμία στελεχών του σταθμού του ΣΚΑΙ είναι εφόσον η συμφωνία προχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αξιοποιηθεί και σε κάποιο από τα βραδινά talent shows του σταθμού. Είτε στο «The Voice», είτε στην κριτική επιτροπή του του «The Masked Singer».

Πρόκειται για ένα μουσικό σόου που έχει και μεταμφιέσεις και τα δικαιώματα ανήκουν στο κανάλι του Φαλήρου. Το συγκεκριμένο σόου θα έχει παρουσιαστή το Σάκη Ρουβά χωρίς ακόμη να διευκρινίζεται πότε θα βγει στον «αέρα».

Στο «Ευτυχείτε» επίσης αποκάλυψαν μέσα από ρεπορτάζ τους πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ μετά το οριστικό τέλος της από το GNTM και την αποχώρηση της από το STAR. Μάλιστα, το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» με το ριάλιτι αφού όπως θα δείτε εδώ έκανε μια κίνηση μάτ.