Θα πάθετε πλάκα με τον "Τρελαντώνη" - Εικόνα από τα εφηβικά του χρόνια πριν το Καφέ της Χαράς

Θα μείνετε!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θα πάθετε πλάκα με τον

Και όμως θα πάθετε πλάκα με τον "Τρελαντώνη" και την εικόνα από τα εφηβικά του χρόνια πριν το Καφέ της Χαράς. Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από την σειρά είναι αγνώριστος!

Τον ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο μπορεί να τον αγαπήσαμε και να τον έχουμε ταυτίσει με τον Τρελαντώνη από την αγαπημένη και επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς», η οποία επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, ωστόσο στο παρελθόν έχει παίξει και σε άλλες αγαπημένες σειρές.

Συγκεκριμένα, τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά στις 14 Σεπτεμβρίου του 1993 όταν ο σταθμός του Αμαρουσίου έκανε πρεμιέρα με την κωμική τους κωμική σειρά με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή «έκλεψαν» τις εντυπώσεις με τις υποκριτικές τους ικανότητες. Η Χρύσα Ρώπα έπαιζε μαζί τους, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδης να ισχυρίζεται πως είναι ξάδερφός της.

Θα πάθετε πλάκα με τον "Τρελαντώνη" - Δείτε την φωτογραφία πριν το Καφέ της Χαράς

Ψάχνοντας ωστόσο παλιές φωτογραφίες ανακάλυψε την παρακάτω φωτογραφία όταν ήταν μόλις 19 ετών και σκέφτηκε να την μοιραστεί με τους ακόλουθούς του. Ωστόσο, τα μάθατε; Ποιος ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς έχει δική του εκπομπή; Δείτε εδώ!

Λίγα χρόνια για τον Χάρη Γρηγορόπουλο

Έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση στις αρχές τις δεκαετίας του 1990 κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορες σειρές μεταξύ των οποίων Οι Απάραδεκτοι, Μπελάδες για δύο και Αχ! Ελένη. Τη σεζόν 1993-1994 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Βαρβαρότητες στον ANT1 ενώ ακολούθησαν κάποιες εμφανίσεις στις σειρές Τμήμα Ηθών και Τα χαμένα γράμματα. Την σεζόν 1998-1999 έλαβε μέρος στην δραματική σειρά Το σημάδι του έρωτα ενώ την επόμενη σεζόν συμμετείχε στο βασικό καστ των κωμικών σειρών Κρις Κρος και Μη μαδάς τη Μαργαρίτα.

Έγινε ευρύτερα γνωστός το 2003 μέσω της συμμετοχής της στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά Το καφέ της Χαράς. Εκεί για τρεις σεζόν υποδύθηκε τον Τρελαντώνη που αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς. Από το 2016 μέχρι σήμερα έχει ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή κωμική σειρά Έλα στη θέση μου υποδυόμενος τον Θόδωρο Αντύπα. Τη σεζόν 2019-2020, πέρα από την παρουσία του στον τέταρτο κύκλο του Έλα στη θέση μου, πρόκειται να συμμετάσχει στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς Το καφέ της Χαράς.

Στον κινηματογράφο συμμετείχε το 1994 στη ταινία Μεταίχμιο και το 1996 στην ταινία Ο οργασμός της αγελάδας. Το 1999 συμμετείχε στην επιτυχημένη ταινία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου Safe Sex. Το 2001 συνεργάστηκε και πάλι με το συγγραφικό δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου στην ταινία Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο.