J2US: Ξέσπασε η Άσπα Τσίνα μπροστά στους κριτές - "Επειδή έχω υπάρξει σε reality..."

Αδιανόητος "τσακωμός" με τον Σταμάτη Φασουλή

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
J2US: Ξέσπασε η Άσπα Τσίνα μπροστά στους κριτές -

Ξέσπασε η Άσπα Τσίνα μπροστά στους κριτές του J2US στο σημερινό επεισόδιο. Ανάμεσα σε όλα όταν πήγε να ακούσει την κριτική επιτροπή ανέφερε, "Επειδή έχω υπάρξει σε reality, αν δεν είχα ακούσει από το ακουστικό τον διάλογο, κύριε Φασουλή σας παρακαλώ αφήστε να μιλήσω".

Η τραγουδίστρια άκουσε κάτι στο ακουστικό της που δεν της άρεσε καθόλου. Συγκεκριμένα θεώρησε ότι αυτό που ειπώθηκε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα τραγούδια της Αλίκης Βουγιουκλάκη πήγαινε για εκείνη.

Το ξέσπασμα της Άσπα Τσίνα μπροστά στους κριτές του J2US

Τότε ήταν λοιπόν που ανέφερε, "Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό". Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Spoiler "φωτιά" για το J2US

Το J2US επιστρέφει αυτό το Σάββατο και εμείς σας έχουμε ένα πραγματικό spoiler "φωτιά" σχετικά με όλα όσα πρόκειται να δούμε στη νέα εκπομπή, όπου αναμένεται να γίνει για ακόμα μία φορά, ο κακός χαμός! Τα ζευγάρια ετοιμάζονται να λάμψουν και οι κριτές να κάνουν τη διαφορά.

Ανατρεπτικό. Εκρηκτικό. Απολαυστικό! Το J2US έρχεται με πολλές εκπλήξεις αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου στις 21:00 στο OPEN. Εμφανίσεις επί σκηνής που θα μας ξεσηκώσουν, θα μας ταξιδέψουν, αλλά και κάποιες που θα προβληματίσουν την κριτική επιτροπή…

Τα τελευταία γεγονότα από το προηγούμενο επεισόδιο, ακόμα συζητιούνται και μάλιστα χθες η Άσπα Τσίνα ξέσπασε για ακόμα μία φορά on camera για όλα όσα έγιναν. Δείτε εδώ τα αδιανόητα σχόλιά της.

Μετά την αποχώρηση του Βαλάντη και της Νικολέτας Καρρά το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο JUST THE 2 OF US, να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν την ψήφο του κοινού.

J2US spoiler Σάββατο

Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει. Οι διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο επόμενο live, αλλά οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν λείπουν.

Ποιοι θα πάρουν τα εύσημα για την εμφάνισή τους; Θα καταφέρουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι να αποτυπώσουν στην ερμηνεία τους την προσπάθεια που έχουν καταβάλει; Και ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς;

Ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, παρέα με την πιο απολαυστική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, μια κριτική επιτροπή με μοναδική χημεία!

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, παρακολουθούν την εξέλιξη των διαγωνιζόμενων κάθε εβδομάδα και βαθμολογούν τις ερμηνείες τους, ενώ το κοινό, μέσα από την εφαρμογή του OPEN για smart phones, έχει ψηφίσει τα ντουέτα που επιθυμεί να παραμείνουν στο show.

Κατεβάζοντας το app του OPEN, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την επόμενη Τρίτη οι τηλεθεατές μπορούν να δώσουν μέχρι και 5 ψήφους στο/στα αγαπημένο/αγαπημένα τους ζευγάρι/α, εντελώς δωρεάν.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών προσμετράται στο επόμενο σόου και βαραίνει ισότιμα στο τελικό αποτέλεσμα με τη βαθμολογία των κριτών για την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ζευγαριών.

Κάθε εβδομάδα, τα ντουέτα εξελίσσονται και δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, για καλό σκοπό.

To JUST THE 2 OF US στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για την αγορά θερμοκοιτίδων και το νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19.