OPENtv: Από το Just the 2 of us με δική τους εκπομπή στο κανάλι;

Αυτό είναι το ζευγάρι «βόμβα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPENtv: Από το Just the 2 of us με δική τους εκπομπή στο κανάλι;

«Βόμβα» είναι η είδηση για αγαπημένο ζευγάρι του «Just the 2 of us». Μετά το παιχνίδι θα τους δούμε στο OPENtv με δική τους εκπομπής; H είδηση έγινε γνωστή μέσα από την «Φωλιά των κου κου» και δεν θα το πιστεύεται.

Η τηλεοπτική σεζόν 2019 – 2020 σε μερικές εβδομάδες από σήμερα φτάνει στο τέλος της και όλα τα κανάλια σχεδιάζουν το καλοκαιρινό πρόγραμμα τους και τους παρουσιαστές που θα βάλουν στα τιμόνια της παρουσίασης των εκπομπών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε «Στη Φωλιά των Κούκου», ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, το Open φαίνεται να έχει κάνει πρόταση σε ένα αγαπημένο ζευγάρι του «Just the 2 of us». Έχουν γίνει πολύ αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό και τους πιστεύουν επίσης πολύ.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου οι οποίοι προορίζονται για μια καλοκαιρινή εκπομπή. Εκκρεμούν ωστόσο, κάποιες συζητήσεις πιο συγκεκριμένες που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να καταλήξει το ζευγάρι σε μια απόφαση.

Από την άλλη, όμως ο Alpha θέλει να βγάλει στον αέρα μια νέα infotainment εκπομπή, στη ζώνη 10:00 – 13:00. Το πρόσωπο που σκέφτεται είναι ένας συνεργάτης «βόμβα» της Ναταλίας Γερμανού και έχουμε εδώ το όνομα του.

"Έσκασε" ανακοίνωση από το Open για το Just the 2 of Us - Τι αλλάζει;

"Έσκασε" ανακοίνωση από το Open για το Just the 2 of Us, που έρχεται με εκπλήξεις και ανατροπές αυτό το Σάββατο. Τι είναι αυτό που αλλάζει ωστόσο και τι ανακοίνωσε το κανάλι;

Με αλλαγή ώρας επιστρέφει το επόμενο Σάββατο στις 23 Μαΐου και τις οθόνες μας το Just the 2 of Us. Συγκεκριμένα ο θεαματικός τραγουδιστικός διαγωνισμός που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης και στην κριτική επιτροπή συναντάμε τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, από την επόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται μία ώρα πιο μετά.

Το Just the 2 of Us μετακομίζει λοιπόν από τις 21:00 και πάει στις 22:00. Μιλώντας για το σόου ωστόσο, δείτε το νέο "καρφί" από την Άσπα Τσίνα και την ανάρτηση που έβαλε "φωτιές"!