Είδαμε για πρώτη φορά το σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι - Στο "φως" εικόνα

Έτσι είναι το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είδαμε για πρώτη φορά το σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι - Στο

Για πρώτη φορά είδαμε το σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι σε φωτογραφία. Αφού, στο φως της δημοσιότητας βγήκε η πρώτη φωτογραφία και συγκεκριμένα στα social media. Είδαμε το ζευγάρι να χαμογελά στο φακό και πίσω φαινόταν το εσωτερικό του.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει ειδικά τώρα που έχει αποχωρήσει από το παλάτι, την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει. Και ποτέ δεν μας είχε δείξει το εσωτερικό ή το εξωτερικό του σπιτιού σου δημόσια.

Τον τελευταίο καιρό πολλά είναι τα σχόλια για το σπίτι τους. Για το αν είναι νοικιασμένο, αν φιλοξενούνται κλπ. Για αυτό και με το που δημοσιεύθηκε η φωτογραφία έγινε αμέσως viral.

Η φωτογραφία βγήκε στο φως κατά τη διάρκεια μιας zoom βιντεοκλήσης τους με στόχο την υποστήριξη των εθελοντών της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Crisis Text Line που παρέχει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον τη χρειάζεται, ένας από τους συμμετέχοντες έβγαλε μία σέλφι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του.

Για την ακρίβεια, οι δυο τους κάθονταν σε ένα δωμάτιο σε γήινους τόνους και βασικό υλικό το ξύλο, ενώ από πίσω του μπορεί να διακρίνει κανείς ένα μεγάλο πίνακα ζωγραφικής, όπως και δύο μεγάλα φωτιστικά. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι περνάνε δύσκολες στιγμές. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι σπίτι

Δείτε την Μέγκαν Μαρκλ να διαβάζει στον Άρτσι - Μας έλιωσε το βίντεο μέσα από το σπίτι της με τον Πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν απαλλαχθεί πια από τα βασιλικά βάρη και έτσι μπορούν αν ανεβάζουν πιο ελεύθερα αναρτήσεις με τους ίδιους και φυσικά με τον Άρτσι που σήμερα έγινε ενός, αφού έχει τα πρώτα του γενέθλια. Το βίντεο στο οποίο του διαβάζει μας έλιωσε. Δείτε το!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν σήμερα μια πολύ ξεχωριστή ημέρα αφού ο γιος τους έχει τα πρώτα του γενέθλια. Το ζευγάρι βρίσκεται πλέον στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, όπου και μένουν πλέον και θέλησαν να κάνουν μια διαφορετική ανάρτηση για τα γενέθλια του μικρού.

Έτσι ανέβασαν ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Μέγκαν να διαβάζει στον Άρτσι. Το βίντεο έχει ανέβει στην σελίδα της πρωτοβουλίας Save Children UK, με την εκπρόσωπο του ζευγαριού να λέει χαρακτηριστικά ότι:

"Η οικογένεια συμμετέχει στην καμπάνια τόσο στην Αμερική όσο και στη Βρετανία, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία. Γιορτάζουν μια οικογενειακή στιγμή αλλά θέλουν να ενημερώσουν για το επείγον της κατάστασης καθώς εκατομμύρια παιδιά χρειάζονται φαγητό και εκπαίδευση".

Ποιο είναι όμως το νέο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει η Μέγκαν Μαρκλ;