"Έσκασε" η ημερομηνία για το τέλος της "Ελένης"

Πότε θα δούμε την παρουσιάστρια στον Alpha για τελευταία φορά;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Έσκασε" η ημερομηνία για το τέλος της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια είναι ξεκάθαρο πως θα αποχωρήσει από το κανάλι, ωστόσο δεν φαίνεται πως βιάζεται για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος» η εκπομπή της παρουσιάστριας θα ρίξει οριστική αυλαία την Παρασκευή, 17 Ιουλίου. Όπως αναφέρουν, το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha λήγει ωστόσο δύο εβδομάδες μετά, την Παρασκευή, 31 Ιουλίου.

Μετά το τέλος της "Ελένης" τι;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TV Έθνος, «φλερτάρει» την Ελένη Μενεγάκη ο ΑΝΤ1, αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το σταθμό ούτε από την παρουσιάστρια που τηρεί σιγή ιχθύος. Χαμός ωστόσο επικράτησε στο πλατό της Ελένης με την παρουσιάστρια να ρίχνει ατάκα "φωτιά" για το μέλλον της στον σταθμό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόταση αφορά πανομοιότυπη μεσημεριανή εκπομπή με αυτή που παρουσίαζε στον Alpha, κάτι που είναι και επιθυμία της ίδιας αφού η υπεροχή της στη διαφημιστική αγορά είναι γνωστή.

Έσκασε "βόμβα" για την αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη

Σαν 'βόμβα" έσκασε η τηλεοπτική είδηση πως η Βάσω Λασκαράκη θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορταζ της εκπομπής Ευτυχείτε, η ηθοποιός θα είναι αυτή που θα πάρει την θέση της μετά την απομάκρυνση της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός θα παρουσιάσει μια εκπομπή και θα είναι μαζί και ο σύζυγος της Λευτέρης Σουλτάτος, που είναι καταξιωμένος σεφ, με μαγειρική στήλη. Πάντως η ίδια έκανε και μια αποκάλυψη. Δείτε εδώ τι έκανε μαζί με τον Ματέο.