Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Κι όμως χρωστάνε... λεφτά στον βρετανικό λαό! Πόσα;

Δεν πάει το μυαλό σας

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Κι όμως χρωστάνε... λεφτά στον βρετανικό λαό! Πόσα;

Κι όμως η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, χρωστάνε... λεφτά στον βρετανικό λαό! Ποιο το πόσο που πρέπει να δώσουν και πάλι και πως έγινε αυτό; Τι θα κάνουν για να ξεπληρώσουν το χρέος του στην χώρα.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει μετακομίσει εδώ και μερικούς μήνες στο Λος Άντζελες ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail on Sunday και ο Χάρι και η Μέγκαν επιθυμούν να παραμείνει στην ιδιοκτησία τους το εξοχικό τους σπίτι στο Frogmore Cottage.

H υπερπολυτελής κατοικία, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, στοίχισε στον βρετανικό λαό περίπου 2,4 εκατομμύρια λίρες καθώς πρόκειται για το δημόσιο χρήμα που έχει στη διάθεσή της η βασίλισσα Ελισάβετ προκειμένου οι γαλαζοαίματοι συγγενείς της να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους.Ωστόσο η Μέγκαν έχει έναν ακόμη μπελά στο κεφάλι της.

Τώρα όμως που το ζευγάρι έχει παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και αφού επιθυμεί να διατηρήσει τη συγκεκριμένη κατοικία πρέπει να επιστρέψουν στον βρετανικό λαό όχι μόνο το οφειλόμενο ποσό αλλά και τους τόκους από αυτό.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει ξεκινήσει την αποπληρωμή του χρέους με τον πρίγκιπα Harry να έχει καταθέσει ήδη τις πρώτες 18.000 λίρες.

Ωστόσο εκτός από το χρέος τους στον βρετανικό λαό η Μέγκαν κάνει παρέα και με μια τραγουδίστρια

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή στο Los Angeles. Σε αυτή τη νέα ζωή έχει ήδη να χτίζει έναν νέο κύκλο φίλων. Ανάμεσα σε αυτούς φαίνεται πως βρίσκεται και μια πολύ διάσημη τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Adele, η οποία σύμφωνα με την Daily Mirror, βοηθάει τον πρίγκιπα και την 38χρονη Markle να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αdele μένει περίπου πέντε λεπτά μακριά τους και τους δίνει και σημειώσεις με όσα πρέπει να ξέρουν. Εκείνη άλλωστε λατρεύει την γειτονιά της και προτείνει και δραστηριότητες και μέρη όπου ο μικρός Archie θα μπορεί να παίξει.