Έλλη Κοκκίνου: Μας έλιωσε η ανάρτηση με τον γιο της - "Η ζωή που θα χαράξεις..."

Τα πιο γλυκά λόγια!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Έλλη Κοκκίνου: Μας έλιωσε η ανάρτηση με τον γιο της -

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε η Έλλη Κοκκίνου που μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να είναι μαζί με τον γιο της. Η ίδια του έγραψε τα πιο όμορφα λόγια για την ζωή που έχει μπροστά του να χαράξει. Η αγκαλιά τους μας έλιωσε!

Ειδικότερα η διάσημη τραγουδίστρια έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση με αφορμή και τα γενέθλια του γιου της και θέλησε έτσι να μοιραστεί μια εικόνα τους, αλλά φυσικά και τις ευχές της στο παιδάκι της, που μεγάλωσε λίγο ακόμα.

Στην εικόνα τους βλέπουμε δε να είναι αγκαλιά και να έχουν ενωμένα τα κεφάλια τους και είναι ότι πιο τρυφερό έχουμε δει σήμερα. Όπως είδαμε δε από τα hashtag που έβαλε ο αγαπημένος της γιος έγινε 12 χρονών.

"Σου εύχομαι η ζωή που θα χαράξεις να είναι αυτή που ονειρεύεσαι και θέλει η καρδιά σου. Χρόνια σου πολλά αγόρι μου. Σε λατρεύω" έγραψε η τραγουδίστρια στην λεζάντα της εικόνας που ακολουθεί. Είχαν σκάσει ωστόσο και πληροφορίες ότι θα την δούμε με δική της εκπομπή. Δείτε εδώ τα όσα αναφέρουν. Τι συμβαίνει;

Γιατί δεν έβγαινε όμως από το σπίτι η Έλλη Κοκκίνου που έκανε τώρα την ανάρτηση με τον γιο της η οποία και μας έλιωσε - Τι είχε αποκαλύψει;

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως από την αρχή της εξάπλωσης του κορωνοϊού μένει σπίτι, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και έχει στο παρελθόν νοσηλευτεί πολλές φορές, οπότε προτιμάει να μην βγαίνει έξω.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, «Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορονοϊός είπα ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι. Εγώ είμαι στις ευπαθείς ομάδες. Έχω πάρα πολύ βαρύ άσθμα, έχω νοσηλευτεί αρκετές φορές για το αναπνευστικό. Άρα είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να παίξει με αυτό, ούτε να κάνει πλακίτσα. Και από τότε που έγινε όλο αυτό, είμαι σπίτι.

Γιατί εγώ δε θα το περάσω απλά με ένα κρύωμα στο σπίτι, θα το περάσω πολύ βαριά. Έχω ευθύνη και απέναντι στο παιδί μου, σε μένα. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω νοσηλευτεί πάρα πολλές φορές σε πολύ άσχημη κατάσταση. Έτσι, προσέχω για να έχω». Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο