Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Στη «φόρα» οι άγνωστες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Δεν τις είχε δει ποτέ κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Στη «φόρα» οι άγνωστες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Δύο χρόνια μετά την ημέρα του γάμου τους, βγήκαν στη φόρα μερικές άγνωστες φωτογραφίες από αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι, τις οποίες μάλιστα δεν είχε δει κανείς και έχουν κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση στους φανς της βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι μπορεί να έφυγε από το παλάτι και να ξεκίνησε τη ζωή του στις ΗΠΑ, ωστόσο οι μνήμες από τον γάμο τους φαίνεται να είναι ακόμα νωπές και με αφορμή την επέτειό τους, ο κόσμος θυμήθηκε αυτή την υπέροχη μέρα που έζησαν.

Έτσι, ένα από τα πολλά fan pages του ζευγαριού στο Instagram, ανέβασε μερικές από τις φωτογραφίες που δεν είχε δει κανένας και η αλήθεια είναι πως μας τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε τι συνέβη με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι που χρωστάνε λεφτά στον αγγλικό λαό. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτές είναι οι κρυφές φωτογραφίες από το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι έδωσαν πίσω τα δώρα που πήραν για τον γάμο τους

Πριν το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, μια επίσημη δήλωση ανέφερε ότι όσοι το επιθυμούσαν θα έπρεπε να στείλουν τα δώρα τους στο Kensington Palace αντί να τα πάνε στην εκκλησία στο ή στη δεξίωση. Υπάρχει όμως και ένας ακόμη κανόνας που ισχύει για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας: Οταν αποδέχονται κάποιο δώρο, οι royals θα πρέπει να ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα τα εκμεταλλευτούν για εμπορικούς σκοπούς.

Με απλά λόγια δεν επιτρέπεται στους νεόνυμφους να δέχονται δώρα εάν τα αντικείμενα προορίζονται να λειτουργήσουν ως διαφήμιση. Για παράδειγμα, εάν μια εταιρεία καπέλων έστειλε καπέλα στο ζευγάρι, και οι φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι με τα καπέλα προκάλεσαν… πανζουρλισμό και ξεπούλημα των καπέλων, αυτό δεν είναι αποδεκτό.

Παρά τους κανόνες αυτούς που υπήρχαν από το παλάτι, πολλοί ήταν εκείνοι που τους αγνόησαν και έστειλαν τα δώρα τους, με εμπορικό χαρακτήρα, στην Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι. Το readers digest αναφέρει ότι η αξία των δώρων αυτών έφθασε τα 7 εκατ. λίρες (7,83 εκατ. ευρώ). Πρόκειται για δώρα που το πριγκιπικό ζεύγος επέστρεψε στους αποστολείς τους.