"Όνειρο" η βεράντα στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Εικόνες μέσα από το σπίτι τους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Η βεράντα που έχουν στο σπίτι όπου μένουν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είναι ένα σκέτο "όνειρο" και μάλιστα σήμερα, είδαμε τον παρουσιαστή να κάνει την ηλιοθεραπεία του και να απολαμβάνει τον καλό καιρό στο μπαλκόνι!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στο σπίτι, παρόλο που η καραντίνα έχει τελειώσει, και μάλιστα, προσπαθούν να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο αυτό που έχουν στο σπίτι προκειμένου να μην βαρεθούν ούτε λεπτό.

Οι τελευταίες μέρες ήταν πραγματικά πολύ ζεστές και για το λόγο αυτό, πολλοί αποφάσισαν να πάνε στις παραλίες και να δροσιστούν, απολαμβάνοντας λίγο από τον ήλιο, κάτι που έκανε και το αγαπημένο ζευγάρι. Δείτε εδώ "καυτό" υλικό από το πρώτο τους μπάνιο.

Αυτή είναι η ονειρική βεράντα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισαν να το κάνουν αυτό από το σπίτι, αφού όπως μας έδειξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε την βεράντα του σπιτιού της, στην οποία έκανε την ηλιοθεραπεία του ο αγαπημένος της.

Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι

Τις προάλλες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συγκίνησε με τα λόγια της

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε γενέθλια, τα οποία γιόρτασε με λίγους καλούς φίλους μέσα στο σπίτι της. Η γνωστή παρουσιάστρια με μια εντυπωσιακή τούρτα και άτομα που αγαπάει στο πλευρό της πέρασε αυτή την σημαντική ημέρα για εκείνη και μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Θέλοντας λοιπόν να δώσει μια νότα αισιοδοξίας στους ακόλουθούς της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, λέγοντας χαρακτηριστικά, "Happy Thirty-Dirty-Three. Για όλα όσα έζησα, για όλα όσα έμαθα, για όλες τις υπέροχες στιγμές και για άλλα τόσα πολλά που θα έρθουν! Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους με γέμισαν με ωραίες ευχές και σκέψεις!"

Η ίδια παρέα με τους συμπαίκτες της από το Survivor έλαμψε και γιόρτασε την πιο χαρούμενη της ημέρα. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο μια αποκάλυψη για το Survivor πάγωσε την Φαίη Σκορδά. Ποιοι πρώην παίκτες είναι πλέον ζευγάρι;