Αγγελική Ηλιάδη: Πέταξε τις τρέσες και το ξανθό μαλλί - Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Μείναμε με τις εικόνες!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Αγγελική Ηλιάδη: Πέταξε τις τρέσες και το ξανθό μαλλί - Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Άλλος άνθρωπος έχει γίνει η Αγγελική Ηλιάδη, με την τραγουδίστρια να αποχαιρετά το ξανθό μαλλί, αλλά και τις τρέσες. Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Τα "πέταξε" όλα και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Είχαμε συνηθίσει την Αγγελική Ηλιάδη με ξανθό μακρύ μαλλί. Έτσι καταλαβαίνεται τι πάθαμε ότι είδαμε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram την τεράστια αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Η ίδια φαίνεται πως αποφάσισε να αποκτήσει ένα νέο look, μέσα στην καραντίνα και στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει ανεβάσει ήδη και τις πρώτες φωτογραφίες.

Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε την καραντίνα της με τον πρώην της, που αποκλείστηκε εδώ αλλά και με το παιδάκι τους, με την ίδια να λέει πάντως σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο καιρό ότι:

"Όχι, γιατί σε αυτό ήμασταν τυχεροί. Ερχόμενος από την άδειά στη Σαουδική Αραβία, τον βρήκε η καραντίνα εδώ, οπότε είμαστε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως είμαστε οικογένεια... Δεν είμαστε ξανά μαζί. Αναγκαστικά τον βρήκε η καραντίνα εδώ, μείναμε μαζί και ήταν και πολύ καλύτερα γιατί είχαν παρέα τα παιδιά και ήταν πολύ πιο εύκολο".

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Αγγελικής Ηλιάδη που τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε - Δείτε πως είναι χωρίς τις τρέσες και το ξανθό μαλλί

Τώρα λοιπόν κάναμε μια βόλτα στο προφίλ της στο Instagram και είδαμε την τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, τα οποία πέρα από το μήκος έχουν πλέον και άλλο... χρώμα! Ειδικότερα η τραγουδίστρια τα έχει κόψει πιο κοντά, ενώ πλέον είναι μελαχρινή.

Πραγματικά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε καθώς η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη, αν σκεφτεί κανείς ότι το κοντό πήρε την θέση του κατάξανθου μαλλιού που είχε και το οποίο ήταν αρκετά μακρύ. Η ίδια είπε αντίο στις τρέσες, ενώ να σας πούμε ότι η ίδια είχε γίνει και έξαλλη με ένα περιστατικό. Δείτε εδώ γιατί κάλεσε σε μάζωξη τον κόσμο. Τι έγινε;

Ορίστε και η αλλαγή που έκανε


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My boys ????????????????‍????‍???????????????? #mysons#mylife#myfamily#mylove @babis_laza ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Valentine’s Night tomorrow @jacks.lounge ♥️ #love#lovenight#musicislife#musicislove#musiclovers#jackslounge#valentines_day ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) στις