Έξαλλη η Αγγελική Ηλιάδη - Καλεί κόσμο σε μάζωξη

Ποιο είναι το αίτημά της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλη η Αγγελική Ηλιάδη - Καλεί κόσμο σε μάζωξη

Με δύο πολύκροτες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελική Ηλιάδη, θέλησε να δείξει πόσο έξαλλη είναι πραγματικά με τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες γύρω μας με τον κορωνοϊό, καλώντας τον κόσμο που την ακολουθεί σε μάζωξη.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να μιλήσει για κάποια θέματα που την απασχολούν πολύ και να καλέσει τους διαδικτυακούς της φίλους να την ακολουθήσουν στον αγώνα που κάνει.

Συγκεκριμένα, μέσα από δύο insta stories που ανέβασε η Αγγελική Ηλιάδη ξεκαθάρισε πως από τη μία δεν πρόκειται να ανεχθεί ούτε εκείνη αλλά ούτε και υπόλοιποι Κρητικοί τις προκλήσεις της Τουρκίας και από την άλλη, κάλεσε όλους τους Έλληνες σε ένα συλλαλητήριο κατά των εμβολίων, των μασκών προσώπου και άλλων ζητημάτων που την ενοχλούν.

Η τραγουδίστρια περνάει την καραντίνα στο σπίτι με την οικογένειά της, ενώ αυτές τις μέρες συγκατοικεί ξανά και με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Τα δύο καλέσματα της Αγγελικής Ηλιάδη σε μάζωξη

Αγγλική Ηλιάδη ξέσπασμα
Αγγελική Ηλιάδη κάλεσμα

Έξαλλη ήταν η Αγγελική Ηλιάδη και για τις εκκλησίες

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη για το γεγονός ότι δεν θα ακουστεί φέτος από τα μεγάφωνα της εκκλησίας το Χριστός Ανέστη, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Ενώ ήδη όλες οι εκκλησίες είναι κλειστές μετά από υπουργική απόφαση.

Η Αγγελική Ηλιάδη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο έγραφε:

«Μας τα απαγόρευσαν όλα» γράφει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια. «Μήπως ο κορωνοϊός κολλάει με τα μεγάφωνα της εκκλησίας; Απαγορεύεται ακόμα και η ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών μας πεποιθήσεων… Δεν επιτρέπεται να ακουστεί το Χριστός Ανέστη...να πάρει ο κόσμος δύναμη... Ντροπή τους» έγραψε η τραγουδίστρια εμφανώς ενοχλημένη.

Αγγελική Ηλιάδη ξέσπασμα εκκλησίες