Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα πάθετε πλάκα με τον αριθμό της ηλικίας του

Έχει γενέθλια σήμερα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα πάθετε πλάκα με τον αριθμό της ηλικίας του

O Κωνσταντίνος Αργυρός έχει γενέθλια σήμερα και θα πάθετε πλάκα με τον αριθμό της ηλικίας του τραγουδιστή. Ο ίδιος είναι πολλά χρόνια στη showbiz και όμως είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από πάνω του. Ωστόσο εκείνος έκλεισε τα 34 του χρόνια.

Διπλή χαρά σήμερα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς έχει και γιορτή και γενέθλια, με τους φίλους του να πηγαίνουν σπίτι του με μια τούρτα για να του κάνουν έκπληξη

Όπως έδειξε το Πρωινό,οι φίλοι του πήγαν με μια τούρτα στο χέρι και ευχήθηκαν στον τραγουδιστή που κλείνει σήμερα τα 34 του χρόνια. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι γεννημένος το 1986. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως η ηλικία του δεν του φαίνεται με τίποτα. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο ο τραγουδιστής πέρασε το σαββατοκύριακο μακριά από την σύντροφο του. Τι συνέβη;

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που σήμερα έχει γενέθλια

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός (21 Μαΐου 1986) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Με καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο, ο όμιλος ANT1 οργανώνει την προβολή της εκπομπής ανάδειξης ταλέντων Fame Story 3, όπου συμμετείχε.

Το καλοκαίρι το ίδιο σχήμα εμφανίζεται στο "La Mamounia" στη Θεσσαλονίκη. Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "Παιδί γενναίο" από την Universal Music Greece και όλο το άλμπουμ το υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους σε στίχους στιχουργών όπως Ναταλίας Γερμανού, Όλγας Βλαχοπούλου, Γιάννη Δόξα, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, Βίκυς Γεροθόδωρου, Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Κωνσταντή Χανιώτη.

Το "Ποτέ ξανά", το "Παιδί γενναίο" , το "Μια νύχτα κόλαση" και το "Θα σ'εκδικηθώ" είναι μερικά από τα 10 τραγούδια που ξεχώρισαν. Τον Νοέμβριο του 2012 εμφανίστηκε στο "REX Music Theater" δίπλα στην Άντζελα Δημητρίου και το Νίνο μέχρι τον Ιανουάριο του 2013. Από τον Μάρτιο του 2013 ηγούνταν σχήματος στο "Posidonio", μετά στο "Teatro Music Hall", ενώ φέτος συνεχίζει τις εμφανίσεις του για δεύτερη συνεχή χρονιά στο "Fantasia Live" μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Το καλοκαίρι του 2017 έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στην Κατερίνη, Μυτιλήνη, Πτολεμαίδα, Σαντορίνη, Σύρο, Ναύπλιο, Ζάκυνθο, Καλλιθέα Χαλκιδικής, Πρέβεζα, Αγία Νάπα , Πάτρα και Λάρισσα. Φέτος 2017-2018 θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρόνια τη συνεργασία του με το Fantasia live μαζί με τους Otherview.