Ελένη Μενεγάκη: "Αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά δεν..." - Της κόπηκε η φωνή από τον λυγμό

Συγκινημένη μίλησε στις κάμερες αφού έφυγε από την χθεσινή της εκπομπή στον ALPHA

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη:

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη αφού αποχώρησε από το κανάλι του ALPHA μετά τo τέλος της χθεσινής της εκπομπής, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην οποία αποκάλυψε πως η τηλεόραση τελειώνει φέτος για εκείνη - δείτε εδώ τι ακριβώς είπε. Μπροστά στους δημοσιογράφους με την φωνή της να διακόπτεται από τους λυγμούς - αφού ήταν εμφανώς συγκινημένη - ανέφερε πως από φέτος το καλοκαίρι για πρώτη φορά η ζωή της θα αλλάξει αφού δεν θα σκέφτεται λεπτό τα επαγγελματικά της.

Δεκτική και χαμογελαστή άνοιξε το παράθυρό της στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το στούντιο του σταθμού και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκαναν.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη με την φωνή της να διακόπτεται από τους λυγμούς

"Λέω ένα αντίο αυτή την στιγμή αλλά δεν λέω αντίο κλείνοντας μια πόρτα. Σταματάω αυτή την στιγμή και λέω εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πω όταν ξεκινήσω την καινούργια μου ζωή δηλαδή το καλοκαίρι που για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι την δουλειά. Ήμουν τόσα χρόνια μέσα στην τηλεόραση και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να υπάρξει ελληνική τηλεόραση χωρίς Ελένη Μενεγάκη. Αυτό θα μου το πείτε εσείς. Δεν ξέρω πως το νιώθει ο καθένας. Για όλους είναι κάτι διαφορετικό. Ένα χρόνο το σχεδιάζω αυτό, κάνω ένα βήμα μπρος ένα βήμα πίσω αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου, για τα επαγγελματικά μου και για μένα προσωπικά χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα."

"Εγώ δεν είμαι γενικά ένας άνθρωπος που μιλάει γι αυτό και πιστεύω πως σήμερα τους περισσότερους τους ξάφνιασα γιατί συνήθως μιλάνε όλοι οι άλλοι για εμένα. Εγώ είμαι λίγο αργή γενικά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς που εργάζεστε στην τηλεόραση γιατί και τις πιο αυστηρές στιγμές σας ήσασταν στην διαδρομή μου."

Ωστόσο, να τονίσουμε πως νωρίτερα το Youweekly.gr μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σας είχε μεταφέρει πως σήμερα θα προβληθούν οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη σε όλες τις εκπομπές αλλά και πως στο πλευρό της βρισκόταν ο Ματέο Παντζόπουλος - Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Δείτε το βίντεο