Αλίκη Κατσαβού: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις για τον Κώστα Βουτσά - «Πάντα ξεχωριστή αυτή η ημέρα»

Ράγισε καρδιές με την δημοσίευσή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις για τον Κώστα Βουτσά - «Πάντα ξεχωριστή αυτή η ημέρα»

Την ονομαστική του εορτή είχε χθες, Πέμπτη, ο Κώστας Βουτσας και η Αλίκη Κατσαβού έκανε ανατριχιαστικές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram. Μοιράστηκε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια, αποκαλύπτοντας μάλιστα το λόγο, που η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι πάντα ξεχωριστή.

Η Αλίκη Κατσαβού πέρασε μια από τις πιο δύσκολες της στιγμές, καθώς για πρώτη φορά δεν γιόρτασε μαζί με τον αγαπημένο αείμνηστο ηθοποιό και το γιο τους, Φοίβο τη γιορτή του. Κάτι που ήταν πολύ σκληρό για την ίδια, αλλά και για τους δικούς του ανθρώπους.

Μπορεί η Αλίκη Κατσαβού στην γιορτή του Κωνσταντίνου και της Ελένης, να μην είχε στο πλευρό της τον Κώστα Βουτσά, ωστόσο, όπως αποκάλυψε η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι πάντα ξεχωριστή για την οικογένειά της και ότι θα γιορτάζουν, όσα έζησαν με τον Κώστα και όσα θυμάται η καρδιά τους.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς ανάρτηση γιορτή

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί. Μοιράστηκε επίσης με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες τους από το 2018 που ήταν και οι δυο αγκαλιά με το γιο τους. Οι εικόνες ανατριχιάζουν...

Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

Κώστας Βουτσάς Αλίκη Κατσαβού Φοίβος γιορτή

Αλίκη Κατσαβού Κατσαβού γιος Φοίβος

Ανατριχιαστική ήταν και η εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

Η Αλίκη Κατσαβού το μεσημέρι της Τετάρτης συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Μεσημέρι ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του Κώστα Βουτσά λύνοντας επιτέλους ένα θέμα που απασχόλησε πολύ: Τι συμβαίνει με την περιουσία του και τι άφησε στον μικρό Φοίβο

Όσα αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

«Δεν πρόκειται να αφήσει κανένας μας τον Φοίβο, όχι μόνο εγώ, αλλά ούτε η ελληνική κοινωνία να ξεχάσει τον μπαμπά του. Είναι χρέος μου να του δείξω τι σπουδαίο μπαμπά είχε. Νομίζω θα τα καταφέρω και ο Φοίβος θα νιώθει περήφανος. Ποτέ δεν είναι κανείς έτοιμος για να χάσει τον αγαπημένο του.

Οι σχέσεις μας με τις κόρες του Κώστα είναι εξαιρετική. Τις αγαπάω και με αγαπάνε πάρα πολύ. Και την αδερφή του Κώστα αγαπάω πολύ. Και τον Άνθιμο και όλους.Δεν έχει βρεθεί διαθήκη και δεν ήταν και στον χαρακτήρα του Κώστα η διαθήκη. Είναι μετρημένα κουκιά η περιουσία. Ό,τι υπήρχε έχει ήδη γραφτεί στα παιδιά. Ο Φοίβος θα έχει τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες και τα σήριαλ. Το μερίδιό του. Αυτό είναι.

Είμαι πάρα πολλά χρόνια ηθοποιός. Δεν βασιζόμουν επαγγελματικά στον Κώστα. Νομίζω ότι είμαι αρκετά εύστροφη για να βρω λύση για να βιοποριστώ σωστά και αξιοπρεπώς γιατί πρέπει να μεγαλώσω ένα παιδί. Έχω μια προσωπική περιούσια που δεν θα ήθελα να την εκποιήσω για να ζήσω. Θα ήθελα να ζήσω από το επάγγελμά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά! Δείτε ακριβώς όσα είπε εδώ!