Ημέρα χαράς στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Η τρυφερή φωτογραφία στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ημέρα χαράς στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Γιορτή έχει σήμερα η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου και η μέρα τους πλημμύρισε με χαρά καθώς η κόρη τους, Αιμιλία, έχει την ονομαστική της εορτή!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή… με έξι παιδιά στο σπίτι. Σήμερα η μεγάλη της κορούλα γιορτάζει και δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και μέσα από τα social media!

Η πρώην Σταρ Ελλάς δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της μικρής Αιμιλίας, γράφοντας πάνω «Happy name day, Αιμιλιάκι»!

Με αυτή την φωτογραφία η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε τις χαρές που έχουν σήμερα με τον Βασίλη Σπανούλη σπίτι τους

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης γιορτή κόρης

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, εν μέσω πανδημίας η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μια φωτογραφία που τα παιδιά της ήταν ντυμένα σαν ήρωες της Disney. Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο εδώ!

Οι πρώτες φωτογραφίες του Σπανούλη μετά το χειρουργείο - Στο σπίτι με την Χοψονίδου και τα παιδιά

Μετά το χειρουργείο στο πόδι του ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε σπίτι στην οικογένεια του. Η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους μαζί με τα παιδιά τους, τα οποία «έπεσαν» όλο χαρά πάνω του.

Το ζευγάρι που μετρά 9 χρόνια γάμου και πολλά περισσότερα χρόνια κοινής πορείας, έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το νέο μέλος που ήρθε στην ζωή πριν μερικές εβδομάδες ολοκλήρωσε την χαρά τους.

Πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Σπανούλης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου ο διευθυντής Ρομποτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και πιστοποιημένος χειρουργός Ρομποτικής Ορθοπαιδικής γόνατος και ισχίου κ. Διονύσης Χίσσας του έκανε χειρουργείο καθώς υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής.

Αφού όλα πήγαν καλά, ο μπασκετμπολίστας γύρισε σπίτι και στην οικογένεια του. Η Ολυμπία Χοψονίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μετά την επιστροφή του.

Βασίλης Σπανούλης νοσοκομείο

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά

Σπανούλης Χοψονίδου