Ελένη Χατζίδου: Τρελό γέλιο - Με αυτή την παρουσιάστρια θα γίνει... «συμπεθέρα»

Δεν πάει το μυαλό σας

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Χατζίδου: Τρελό γέλιο -  Με αυτή την παρουσιάστρια θα γίνει... «συμπεθέρα»

Η Ελένη Χατζίδου θα γίνει «συμπεθέρα» με μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια. Οι δυο κυρίες της showbiz βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί για ψώνια και κλάψαμε από τα γέλια με τις αναρτήσεις τους. Με ποια θα αποκτήσει συγγένεια λοιπόν;

Η Ελένη Χατζίδου ζει σίγουρα την πιο όμορφο περίοδο της ζωής της, καθώς πριν λίγους μήνες ήρθε στην ζωή η κόρη της, Μελίτα, που ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία.

Σε μία πρόσφατη έξοδο μαμά και κόρη συνάντησαν την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία πριν λίγο καιρό απέκτησε ένα αγοράκι, τον Γιώργο, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Οι δύο κυρίες είχαν έναν χιουμοριστικό διάλογο, όπου η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλεσε την Ελένη Χατζίδου πεθερά του γιου της, με την τραγουδίστρια να την προσφωνεί γελώντας «συμπεθέρα». Ωστόσο αξίζει να δείτε και το σπίτι της τραγουδίστριας. Η βεράντα της είναι σαν γήπεδο.

Δείτε το βίντεο:

Εκτός από την "σχέση" της Ελένης Χατζίδου με την Μαντώ Γαστεράτου δείτε και τι κορμί της έχει "χτίσει" ο Ετεοκλής Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου είναι γνωστό πως μετά την γέννα ακολουθούσε και ακολουθεί πιστά τα βήματα του συζύγου της, Ετεοκλή Παύλου για να καταφέρει να χάσει τα λίγα κιλά που είχε πάρει. Όπως φαίνεται η γυμναστική που τις επιδεικνύει πιάνει τόπο αφού πλέον το αποτέλεσμα στο κορμί της είναι πραγματικά απίστευτο!

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με φούξια μίνι φούστα και τα πόδια της θυμίζουν πραγματικά πόδια μοντέλου!

Δείτε εδώ πιο ακριβώς είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου γυμναστική με Ετεοκλή Παύλου