Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καφέ της Χαράς: Ξεκινάνε τα γυρίσματα και τα επεισόδια θα είναι... ανατρεπτικά

Δείτε εδώ όσα δεν γνωρίζετε

Καφέ της Χαράς: Ξεκινάνε τα γυρίσματα και τα επεισόδια θα είναι... ανατρεπτικά
News 23.05.2020 10:19
Από Ελένη Ζουγανέλη

Όπως όλες οι σειρές έχουν επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες με ολοκαίνουρια επεισόδια, έτσι και το Καφέ της Χαράς ξεκινάει νέα γυρίσματα, τα οποία όπως μάθαμε θα είναι... ανατρεπτικά. Οι εξελίξεις θα σκάσουν σαν «βόμβα» στον ΑΝΤ1.

Μετά από απόφαση και ανακοίνωση του Χάρη Ρώμα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, η αγαπημένη κωμική σειρά δεν θα προβληθεί αυτή τη σεζόν, καθώς όπως είπε ο ηθοποιός - σεναριογράφος δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές. Για το λόγο αυτό στην τηλεόραση θα δούμε τα καινούρια επεισόδια από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, ακόμη τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές και κάνουν το γύρω του διαδικτύου όλοι οι ηθοποιοί θα συναντηθούν ξανά στο πλατό από την 1η Ιουνίου.

Να πούμε βέβαια, ότι στην σειρά θα δούμε με την επιστροφή της απίστευτες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, δείτε εδώ πιο πρόσωπο «βόμβα» επιστρέφει και θα πάθετε πλάκα.

Ανατρεπτικά θα είναι τα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς και λόγω ενός θανάτου

Χαμός πρόκειται να επικρατήσει στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Καφέ της Χαράς. Σύμφωνα με την είδηση που έγινε γνωστή θα είναι νεκρή η «Χάιδω»; Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, δεν σταματούν να γράφουν, αφού όπως έγινε γνωστό η σειρά πήρε το πράσινο φως και για την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι η Χάιδω, μάλλον είναι νεκρή. Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σ3ξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Καφέ της Χαράς γυρίσματα Χάϊδω νεκρή

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς: Μας ξέκανε ο Στέλιος Γούτης - "Ακόμα και οι παπάδες με..."

«Βόμβα» για τον ΑΝΤ1 - «Έσκασε» χαρμόσυνη είδηση για το Καφέ της Χαράς

Share