Αντώνης Κανάκης: Οι τρυφερές αποκαλύψεις για τα παιδιά του - «Η κόρη μου είναι τρελοκομείο»

Τι είπε από την άλλη για το γιο του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: Οι τρυφερές αποκαλύψεις για τα παιδιά του - «Η κόρη μου είναι τρελοκομείο»

Τρυφερές αποκαλύψεις για τα παιδιά του έκανε ο Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η κόρη του είναι τρελοκομείο. Μαζί με τον παρουσιαστή ωστόσο, μίλησε στην εκπομπή όλη η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα», εκτός όμως, του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Όταν τελειώσει ο πόλεμος, θα τον ειδοποιήσουμε», είπε χαριτολογώντας ο Αντώνης Κανάκης για την απουσία του συνεργάτη του, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι του..

Ο Αντώνης Κανάκης μεταξύ άλλων, αρχικά αναφέρθηκε στην καραντίνα, δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένος με τη δημιουργικότητα που είχε όσο έμενε στο σπίτι του, αποκαλύπτοντας μάλιστα τι έκανε στον εγκλεισμό αυτούς τους δυο μήνες.

Εκτός των επαγγελματικών του, ο παρουσιαστής της επιτυχημένης εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», αναφέρθηκε και στα παιδιά του κάνοντας πολύ τρυφερές αποκαλύψεις, στις οποίες δεν μας έχει συνηθίσει, αφού προτιμά να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι τρελοκομείο η κόρη μου, τη λατρεύω και προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο σπίτι για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου" είπε ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε "Ο γιος μου επίσης φαίνεται ότι βρίσκεται στον ίδιον δρόμο... Είναι έξι μηνών τώρα" και φυσικά αποκάλυψε ότι... δεν κοιμάται πολύ! "Αλλά όλα καλά. Είναι για ευτυχία όλα αυτά τα πράγματα, δεν είναι για γκρίνια οπότε όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης. Ωστόσο εσείς ξέρατε ότι η κόρη του Αντώνη Κανάκη πρωταγωνίστησε στο trailer των Ράδιο Αρβύλα; Δείτε το απίστευτο βίντεο.

Ο Αντώνης Κανάκης έχει απίστευτη αδυναμία στα παιδιά του και πριν ημέρες αποκάλυψε το όνομα του γιου του

Έτσι θα βαπτίσει ο Αντώνης Κανάκης τον γιο του! Ο παρουσιαστής μίλησε πρώτη φορά για τα παιδιά του και είπε πράγματα που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε. Η κόρη του είναι πλέον 3,5χρονών, ενώ ο γιος του μόλις 6 μηνών.

Στον αέρα της εκπομπής «Πάσχα στην ΕΡΤ» ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαφορετικό Πάσχα που βίωσε λόγω κορωνοϊού, ενώ αποκάλυψε το όνομα που έδωσε στον έξι μηνών γιο του. Ο μικρός έχει πάρει το όνομα του πατέρα του, Γιάννη.

«Πέρασα καταπληκτικά την Κυριακή του Πάσχα. Παίζουμε με τα παιδιά συνέχεια. Αν τυχόν με ανακαλύψει η κόρη μου, την πατήσαμε, θα κλείσει η σύνδεση επί τόπου. Η κόρη μου είναι τρεισήμισι, στην καλύτερη της φάση, πεθαίνω. Ο γιος μου είναι έξι μηνών. Έχει πάρει ήδη το όνομα του πατέρα μου. Για να πω την αλήθεια δεν άλλαξε και πολύ η ζωή μου. Μου λείπει που δε βλέπω τη μαμά μου, δε συναντιόμαστε με την υπόλοιπη οικογένεια. Αυτό το Πάσχα δε μου έλειψε τίποτα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μία ένταση ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή ένα σχόλιο του πρώτου.