Είδαμε την Βίκυ Καγιά σε ηλικία 15 ετών και «μείναμε» - Δεν την αναγνωρίσαμε

Από τότε έκανε χαμό με τις φωτογραφίες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είδαμε την Βίκυ Καγιά σε ηλικία 15 ετών και «μείναμε» - Δεν την αναγνωρίσαμε

Σε ηλικία 15 ετών είδαμε την Βίκυ Καγιά σε μια φωτογραφία από τα παλιά και δεν την αναγνωρίσαμε. Έφηβη τότε, έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας και έκλεινε τις πρώτες της συνεργασίες. Πριν από λίγες ημέρες, θυμήθηκε μια φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει σε περιοδικό και «μείναμε» στην εικόνα της.

Η Βίκυ Καγιά είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στο χώρο της ελληνικής μόδας. Μετρά πολλά χρόνια καριέρας και στο εξωτερικό, ενώ έχει κλείσει συμφωνίες με μεγάλα ονόματα. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 15 της και σήμερα έχει καταφέρει να «χτίσει» μια απίστευτη καριέρα.

Μπορεί πλέον να έχει πάρει την απόφαση να ασχολείται με την παρουσίαση , ωστόσο η μόδα θα είναι πάντα η μεγάλη της αγάπη. Για αυτό κιόλας την βλέπουμε σε project του STAR που αφορούν τον συγκεκριμένο τομέα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παραδώσει μαθήματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της. Τόσο στα ρούχα, όσο και στα παπούτσια. Αφού, όπως θα δείτε εδώ, στα πόδια της έχει φορέσει μερικά από τα κορυφαία trends.

Ωστόσο, ενεργή είναι και στα social media. Πριν από μερικές ώρες, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο λογαριασμό της Instagram μια φωτογραφία από μία σελίδα περιοδικού στην οποία την είδαμε να ποζάρει σε ηλικία 15 ετών. Στο πρόσωπο δεν την αναγνωρίσαμε όπως είναι λογικό, αφού τότε είχε παιδικό πρόσωπο.

Βίκυ Καγιά ηλικία αγνώριστη φωτογραφία

Την Βίκυ Καγιά δεν αναγνωρίσαμε ούτε και σε αυτή την φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν 20 χρόνια

Είδαμε την Βίκυ Καγιά πριν 20 χρόνια και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Τα μαλλιά της όπως πραγματικά είναι από το.... χρονοντούλαπο. Η κούκλα Βίκυ Καγιά, μετράει πάνω από 20 χρόνια καριέρας στο μόντελινγκ και έχει κάνει αναρίθμητες εμφανίσεις στην πασαρέλα, αλλά και φωτογραφίσεις.

Εμείς, εντοπίσαμε μια φωτογραφία της από το μακρινό 2000 και η ίδια μοιάζει πραγματικά αγνώριστη. Με τα φυσικά της, καστανά μαλλιά και το πολύ φρέσκο πρόσωπο το οποίο την καθιέρωσε, η Βίκυ είναι οπαδός της φυσικότητας και στην πράξη.

Η ίδια, δεν είχε πειράξει τα μαλλιά της και μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά το φωτεινό της χαμόγελο και η καλλίγραμμη σιλουέτα της, είναι ολόιδια.

Βίκυ Καγιά 20 χρόνια πριν