J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Δεν κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ανάμεσα σε μερικές πολύ λαμπερές εμφανίσεις, είδαμε και το ζευγάρι που αποχωρεί από το παιχνίδι, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλη βαθμολογία από τους κριτές και από τις ψήφους του κοινού.

Όλα τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές, ένα act που θα τους μείνει στο μυαλό και θα κερδίσει υψηλή βαθμολογία.

Μερικά από αυτά κατάφεραν να τα πάνε πολύ καλά, όπως ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά. Δείτε εδώ τη συγκίνηση του χορευτή στα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US

Ένα από τα ζευγάρια που δεν τα πήγε και τόσο καλά ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης, οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι «Έλα στον χορό». Η απόδοσή τους δεν ήταν ικανοποιητική και έτσι χρειάστηκε να αποχωρήσουν από το παιχνίδι, με τη δημοσιογράφο να σχολιάζει το πόσο πολύ πρόκειται να της λείψει αυτή η εμπειρία.

Δείτε εδώ τη σημερινή τους εμφάνιση:

Χαμός έγινε και στο Twitter με το J2US

Ακόμα ένα επεισόδιο του J2US έφτασε στο τέλος του, και το twitter πήρε "φωτιά", κάνοντας ένα πραγματικά επικό "γλέντι" στον Τρύφωνα Σαμαρά για το μουστάκι με το οποίο εμφανίστηκε σήμερα στο πλευρό της αγαπημένης του παρτενέρ, Χαράς Βέρρα.

Ο αγαπημένος κομμωτής επέλεξε να ερμηνεύσει ένα ρεμπέτικο τραγούδι και η αλήθεια είναι, πως το look του αλλά και η ερμηνεία του, προκάλεσαν κανονική "φρενίτιδα", τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στους τουιτεράδες που έδωσαν ρέστα για ακόμα μία φορά.

Όλες οι εμφανίσεις ήταν πραγματικά λαμπερές, ωστόσο αυτή του Τρύφωνα Σαμαρά, έκλεψε τις εντυπώσεις και όχι άδικα. Δείτε τη εδώ και θα καταλάβετε!

Αυτές είναι μερικές από τις πιο επικές ατάκες στο Twitter για το J2US