Έρχεται ο πιο λαμπερός γάμος της showbiz - Παντρεύεται στο Πόρτο Χέλι κόρη εφοπλιστή

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρχεται ο πιο λαμπερός γάμος της showbiz - Παντρεύεται στο Πόρτο Χέλι κόρη εφοπλιστή

Στο τέλος του φετινού καλοκαιριού είχε προγραμματιστεί να τελεστεί ο λαμπερός γάμος της κόρης γνωστού εφοπλιστή, ωστόσο λόγω κορωνοϊού μετατέθηκε για τον Οκτώβριο, αν έχει ξεπεραστεί η πανδημία. Ποιο είναι το ζευγάρι της showbiz που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο Πόρτο Χέλι;

Συγκεκριμένα, στο Πόρτο Χέλι θα παντρέψει, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο εφοπλιστής Γιάννης Χανδρής και η σύζυγος του Χριστίνα Κουμάνταρου, την κόρη τους Isabella, η οποία ζει μόνιμα και εργάζεται στο Μαϊάμι.

Οι μοναδικές εμφανίσεις στα φλας της Isabella Χανδρή είναι στις εκθέσεις του φημισμένου Art Basel Miami Beach, όπου κλέβει την παράσταση με τις γνώσεις της σε θέματα μοντέρνας τέχνης, αλλά και την ελληνική ομορφιά της. Στο πλευρό της ο Paul Chirdaris, ο γοητευτικός νέος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Μαϊάμι, συνεργάτης του ομίλου Abracol, απόφοιτος του St. Thomas University.

Οι φωτογραφίες της δημοσιεύονται στο διεθνούς φήμης περιοδικό «Tatler», ενώ στην Αθήνα ελάχιστοι γνωρίζουν την Isabella Χανδρή. Τα καλοκαίρια όμως πάντα επισκέπτεται την ονειρική εξοχική κατοικία του πατέρα της στο Πόρτο Χέλι, αλλά και το ξενοδοχείο «Met», που ανήκει στην οικογένειά της και είναι διακοσμημένο με μοναδικά έργα τέχνης, τα οποία είχε επιλέξει η μητέρα της Χριστίνα Κουμάνταρου, καθώς από εκείνη κληρονόμησε την αγάπη της για την τέχνη.

Απίστευτη ωστόσο ήταν και η είδηση πως παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Δείτε εδώ ποιοι είναι.

Γιάννης Χανδρής κόρη γάμος

Λαμπερός θα είναι και ο γάμος αγαπημένης Σταρ Ελλάδας

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το γάμο που θα λάβει χώρα σε λίγο καιρό και έχει ήδη τραβήξει όλα τα βλέμματα στην ελληνική showbiz. Έγινε γνωστή η είδηση πως Σταρ Ελλάς παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της και περιμένει ήδη το πρώτο της παιδί.

Γνωστός έγινε και πριν από λίγο καιρό, ο γάμος της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη. Δείτε εδώ όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες!

Ο λόγος για τη Σταρ Ελλάς του 2017, Μαρία Ψήλου, η οποία μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στον γάμο της με τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της αλλά και στο γεγονός πως ήδη περιμένει το πρώτο της παιδί.

«Τα 24 χρόνια διαφοράς που έχω με τον σύζυγό μου δεν μας δημιούργησαν πρόβλημα. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Έχω αναλάβει τον ρόλο της μάνας και μετά έχω κανονίσει να ανοίξω το δικό μου οίκο μόδας όπου θα ράβω τα δικά μου ρούχα υψηλής ραπτικής».