Χριστίνα Λαμπίρη: Μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση της Ελένης - «Δεν είναι ευχάριστο γιατί...»

Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Λαμπίρη: Μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση της Ελένης - «Δεν είναι ευχάριστο γιατί...»

Για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι του ALPHA, αλλά και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης μίλησε ανοιχτά η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων, πως δεν είναι ευχάριστο αυτό το γεγονός για κάποιους.

Η παρουσιάστρια η οποία επίσης βρίσκεται εκτός τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε στο γεγονός με λόγια από καρδιάς.

«Μιλάμε για το πλέον επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόσωπο. Ένα brand name από μόνο του. Δεν είναι ευχάριστο για εμάς, για εκείνη προφανώς…. Το να πάρεις μια τέτοια απόφαση και να πεις «τώρα σταματάω» δεν είναι εύκολο, για διαφορετικούς λόγους και σε διαφορετικές συνθήκες το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν. Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για την Ελένη, δεν το ξέρω το κορίτσι δε μπορώ να μιλήσω για εκείνη, μπορώ μόνο να κρίνω από εμένα. Δεν είναι αποφάσεις που παίρνεις, ξυπνάς ένα πρωί και λες «δε σταματάω;» αυτό είναι μια διεργασία ετών. Έχεις αρχίσει και μαζεύεις, βάζεις τη ζυγαριά και κάποια στιγμή βρίσκεις το σημείο και λες «τώρα το κάνω ή δε το κάνω». Θέλει δύναμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Να σημειώσουμε πως η Χριστίνα Λαμπίρη πριν λίγες ημέρες έζησε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Η κόρη της γέννησε και την έκανε γιαγιά.

Έτσι η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την τηλεόραση και τον Alpha

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πολύ. Υπήρξα πολύ τυχερή, γιατί συνάντησα καλούς ανθρώπους και δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου.

Στα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση κάνω πολλές αλλαγές και πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω, να έχω ασφάλεια. Φτάσαμε μετά από 15 χρόνια εδώ στον Alpha να σας στείλω πολλή αγάπη για τις τόσο όμορφες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί.

Από πέρυσι έχω σκεφτεί κάτι, που δεν είναι ξαφνικό. Πάντα μου αρέσει να παίρνω τον χρόνο μου και εγώ και οι άλλοι. Από πέρυσι έχω πάρει την απόφαση αυτή η χρονιά στον Alpha να είναι η τελευταία μου.

Αφού ενημέρωσα εκείνους, το αμέσως επόμενο κανάλι που μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία, ήταν να σας το πω εγώ. Εγώ είμαι αυτή που ξέρετε ότι τόσα χρόνια σας λέω εγώ ότι αφορά εμένα.

Μπορεί να ακούσατε πολλά. Ωστόσο εγώ επέλεξα την δική μου γιορτή γιατί είναι η μέρα μου για να σας ανακοινώσω αυτή την μεγάλη απόφαση.

Θέλω να ξέρετε πως στην καρδιά μου είστε ψηλά. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν και δεν θα με δείτε κάπου του χρόνου. Ήρθε η ώρα να κάνω πράγματα για εμένα, που δεν έκανα από μικρή. Μπορεί για εσάς να είναι απλό, ωστόσο η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη.

Εδώ θα είστε πάντα όλοι, θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου και ίσως τα ξαναπούμε» είπε η παρουσιάστρια.

Λίγο μετά η παρουσιάστρια έκανε και την πρώτη της ανάρτηση για την αποχώρηση της. Δείτε τι έγραψε.