Φαίη Σκορδά: Δείτε πως ντύθηκε για να βγει με το Νίκο Ηλιόπουλο - Πρώτη φορά την βλέπουμε έτσι

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Δείτε πως ντύθηκε για να βγει με το Νίκο Ηλιόπουλο - Πρώτη φορά την βλέπουμε έτσι

Η Φαίη Σκορδά για ακόμα μια φορά απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr στο πλευρό, εννοείται, του αγαπημένου της Νίκου Ηλιόπουλου και όλοι χάζευαν αυτό που επέλεξε να φορέσει για μια πρωινή βόλτα στην Γλυφάδα. Η αλήθεια είναι πως φημίζεται για το στιλ της αλλά πρώτη φορά την βλέπουμε τόσο... αισθησιακά - αθλητικά ντυμένη.

"Αν είσαι ευτυχισμένη είσαι πιο όμορφη από ποτέ", έτσι δεν λέει ο λαός; Ε αυτό, όπως φαίνεται, συμβαίνει και με τη Φαίη Σκορδά αυτή την περίοδο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός την έχει "τσακώσει" αυτό το μήνα με τον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες οι φωτογραφίες με καυτό σορτσάκι που δημοσιεύθηκαν συζητήθηκαν από όλους, δείτε τις εδώ.

Το ζευγάρι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας βρέθηκε στην Γλυφάδα το μεσημέρι του Σαββάτου, έκανε τα ψώνια του φορώντας μάσκα και παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και μετέπειτα πήγαν βόλτα.

Αυτές είναι οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου - Ο τρόπος που ντύθηκε είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Η Φαίη Σκορδά για μια πρωινή βόλτα επέλεξε να φορέσει κολάν ποδηλασίας, που είναι η νούμερο ένα τάση για φέτος το καλοκαίρι, με ολόλευκα sneakers και ένα απλό crop μαύρο φουτεράκι.

Φαίη Σκορδά κολάν

Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μετά την καραντίνα εμφανίστηκε πιο αδυνατισμένη από ποτέ! Ο λόγος; Αυτό το ρόφημα που έπινε για δυο εβδομάδες! Όλες οι λεπτομέρειες εδώ!

The Bike Shorts: Πώς να φορέσεις αυτό το καλοκαίρι τη Νο1 τάση της σεζόν

Πέρυσι το καλοκαίρι τα τζιν και τα λινά σορτσάκια καταλάμβαναν το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής μας ντουλάπας και φέτος οι ισορροπίες έχουν αλλάξει παντελώς! Τα denim σορτς καταλαμβάνουν ένα μικρότερο μέρος της γκαρνταρόμπας και κάνουν χώρο για τα bike shorts και τις βερμούδες που έρχονται με απίστευτη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό για να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο καθημερινό μας styling.

Αν αγαπάς τα σορτσάκια ποδηλασίας όπως η Φαίη Σκορδά αλλά δεν έχεις ιδέα για το πώς να τα φορέσεις σου έχουμε σήμερα 5 basic looks που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις αργά και σταθερά να υιοθετείς το συγκεκριμένο trend.

  • Ποδηλατικό σορτς και φαρδύ t-shirt πάνε μαζί και μπορείς να τα συνδυάσεις με sneakers και τσαντάκι μέσης για ένα απλό και casual look.
  • Για τις μέρες που θέλεις να γυμναστείς με στιλ ή επιθυμείς ένα τέλειο athleisure style θα σου προτείναμε να φορέσεις το σορτς σου με ένα αθλητικό μπουστάκι ή crop top.
  • To cycling shorts φοριέται άνετα και στο γραφείο αν το συνδυάσεις με ένα κοντομάνικο πουκάμισο με puffy sleeves. Ολοκλήρωσε το στιλ σου με κατακόκκινο κραγιόν και μπόλικη μάσκαρα και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου.
  • Για τις βραδινές σου εξόδους θα σου φορούσαμε ένα ολόσωμο bike shorts σαν αυτό που έδειξε η Stella McCartney στη νέα της κολεξιόν (δες στη gallery παραπάνω).
  • Όσο για τις βόλτες στο νησί την περίοδο των διακοπών, δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο και στιλάτο από ένα σορτς ποδηλασίας και το μαγιό σου!