J2US: Έσκασε "βόμβα" - Αυτός θα πάρει τελικά την θέση της Άσπας Τσίνα

Αποκάλυψη για το μουσικό show!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
J2US: Έσκασε

Μόλις έσκασε! Μια νέα "βόμβα" ήρθε για το J2US και το πρόσωπο που θα πάρει την θέση της Άσπας Τσίνα. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Ευτυχείτε για το μουσικό show του Open.

Αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή του Open για το Just the 2 of Us, από το οποίο είδαμε να αποχωρεί η Άσπα Τσίνα. Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να φύγει από το πρόγραμμα επικαλούμενη λόγους υγείας και έτσι τώρα αναμένεται να δούμε ένα άλλο πρόσωπο να την αντικαθιστά.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Άσπα ήταν ζευγάρι στο show μαζί με τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος τώρα θα διαγωνίζεται μαζί με έναν άλλο couch. Ποιο είναι όμως το πρόσωπο που θα "εισβάλλει" ξανά στο show; Έχουμε και λέμε.

Αυτό είναι το πρόσωπο "βόμβα" που θα πάρει την θέση της Άσπας Τσίνα στο J2US

Το Σαββατοκύριακο, μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Έλα χαμογέλα" είδαμε ότι ανάμεσα στα ονόματα υπήρχε και αυτό της Άντζελας Δημητρίου. Η εκπομπή είχε αναφέρει δε ότι η παραγωγή έκανε και μια μεγάλη σύσκεψη, αναφορικά με το άτομο που θα πάρει την θέση της τραγουδίστριας. Ωστόσο τώρα μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε "έσκασε" ανατροπή αφού στη θέση της Τσίνα θα δούμε έναν άντρα τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβάνη που επιστρέφει στο show ως coach του Μάριου Πρίαμου. Πάντως είχαμε και μια αποκάλυψη από την Βίκυ Κάβουρα για την υγεία της Άσπας Τσίνα. Δείτε εδώ τι είπε και συγκλόνισε. Πώς είναι η τραγουδίστρια;

"Είναι κάτι που είχα συζητήσει πριν από λίγες ώρες, χθες το βράδυ δηλαδή. Εμείς είχαμε δεθεί πιο πολύ και με τον Μάριο και με την Άσπα, ήμασταν συνέχεια μαζί μπορώ να πω. Επειδή είναι μια παραγωγή που πραγματικά έχω μες στην καρδιά μου ήθελα να συνεχίσω να στηρίζω και το παιχνίδι και τον Μάριο δεν θα μπορούσα πω κάτι άλλο παρά “ναι” είπε από μεριάς του ο τραγουδιστής τον οποίο θα δούμε ξανά στο μουσικό show.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την δική της μεριάς τόνισε ακόμα ότι: "Να πούμε το λόγο που επιλέχθηκες εσύ, για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Σύμφωνα με κανονισμούς του παιχνιδιού, ο τελευταίος επαγγελματίας τραγουδιστής που αποχωρεί, μπορεί να επιστρέψει".

Ορίστε και το σχετικό βίντεο