MasterChef: «Για να μην γίνουμε "ατίθασα νιάτα"» - Η "τσουχτερή" ατάκα του Σταυρή για Μπέλλο και Μαρία

Απίθανη ατάκα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: «Για να μην γίνουμε

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά αγωνίστηκε για μία θέση στον ημιτελικό του Silver Award, όπου έχουν ήδη προκριθεί ο Μπέλλος και η Μαρία. Με σκοπό να δείξει την αγανάκτησή του με το ζευγάρι, ο Σταυρής έριξε μία "τσουχτερή ατάκα και είπε πως θέλει να βγει νικητής της δοκιμασίας ο Τζον, για να μη γίνει ο διαγωνισμός... ατίθασα νιάτα.

Ο Σταυρής είναι χωρίς αμφιβολία, ένας παίκτης που έχει αφήσει πίσω του την ίντριγκα, και έχει αφοσιωθεί στην μαγειρική.

Για το λόγο αυτό, έχει δείξει πολλές φορές, πως δεν βλέπει με καλό μάτι, το ζευγάρι που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Μαρία και τον Μπέλλο.

Η "τσουχτερή" ατάκα του Σταυρή για τον Μπέλλο και τη Μαρία

Ο Τζον αγωνιζόταν προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση του Silver Award και ο Σταυρής ήταν βεβαίως με το μέρος του. Για το λόγο αυτό ξεκαθάρισε, πως δεν μπορεί άλλο να βλέπει το ζευγαράκι. Δείτε εδώ την επική "κλεψιά" που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη σημερινή εκπομπή.

Θέση για το ζευγάρι πήρε και η Μαριάννα, η οποία από τη μεριά της είπε πως ο Μπέλλος δεν πρόκειται να τολμήσει να νικήσει τη Μαρία, γιατί μετά θα έχει απίστευτη γκρίνια στο σπίτι.

Παράλληλα αποκάλυψε πως πολλές φορές, ο Μπέλλος της ζητά να απασχολήσει τη Μαρία για να μην του γκρινιάζει.

Νωρίτερα, η Μάρλεν αποκάλυψε το λόγο που δεν πήγε στο GNTM

«Θέλω πολύ να πάω στο Λος Άντζελες να ζήσω! Εκεί πέρα είναι η μεγάλη βιομηχανία για plus size μοντέλα και ταυτόχρονα θα κάνω και το χόμπι μου! Είναι τεράστιο όνειρο αυτό» είπε η Μάρλεν, απαντώντας στην ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει τα 10.000 ευρώ σε περίπτωση που τα κερδίσει.

Στο μεταξύ έχετε δει τη Μάρλεν με κορμάκι; Αν όχι σας την έχουμε εδώ και είναι σίγουρο πως θα "μείνετε" με τη φωτογραφία της.

Μάρλεν MasterChef

«Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο του χρόνου να δηλώσεις συμμετοχή στο GNTM εδώ πέρα;», τη ρώτησε με νόημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μ.Γ.: Όχι σεφ μου!

Λ.Κ.: Γιατί;

Μ.Γ.: Γιατί δεν θα είσαστε εσείς, για αυτό!

Λ.Κ.:Κριτής;

Μ.Γ.: Ναι!

Λ.Κ.: Είναι ο Σκουλός… Δεν σου κάνει ο Σκουλός;