Όλη η αλήθεια για την "καυτή" Κρητικιά που θέλει ο ALPHA στη θέση της Ελένης

Τι απαντά η ίδια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για την

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το ποια θα είναι η γυναίκα που θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», έγινε γνωστό πως ο ALPHA, θέλει να δει στη θέση της παρουσιάστριας, μία "καυτή" Κρητικιά, με την εκπομπή να αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την πρόταση που της έγινε.

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την προηγούμενη Πέμπτη, την αποχώρησή της από τον ALPHA, αλλά και την ελληνική τηλεόραση, με την γνωστή παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει πως προς το παρόν θα αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Από εκείνη την ημέρα, ακούγονται καθημερινά νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση της. Ένα από αυτά είναι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με ένα γυναικείο magazino στον ALPHA. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Αυτή είναι η "καυτή" Κρητικιά που θέλει ο ALPHA στη θέση της Ελένης Μενεγάκη

Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, και αυτή τη στιγμή, είναι παρουσιάστρια στο Κρήτη TV.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε δεχθεί πρόταση για να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA. Η ίδια επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, «Στην φωλιά των ΚουΚου» μέσα από την εκπομπή της.

Ιωάννα Μαλέσκου Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια, άκουσε την πρόταση του καναλιού, ωστόσο δεν συμφωνούσε με κάποιους όρους του συμβολαίου και έτσι δεν μπόρεσε να δεχθεί, και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Με την είδηση να έχει κυκλοφορήσει στα μέσα, το κανάλι στο οποίο εμφανίζεται η όμορφη παρουσιάστρια, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και για το λόγο αυτό, η Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε στην εκπομπή της, και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο, γύρω από την πρόταση που της έγινε.

Για ποιο λόγο αποχώρησε από την τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μου από το κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας, η Ελένη Μενεγάκη θέλει πλέον να αφοσιωθεί στην οικογένειά της ολοκληρωτικά και για το φετινό καλοκαίρι τα πλάνα της είναι συγκεκριμένα.

Η Ελένη Μενεγάκη για αρχή, μετά το τέλος της εκπομπής της, έχει αποφασίσει να φύγει με τον αγαπημένο της Ματεό Παντζόπουλο για την Άνδρο. Εκεί θα καταπιαστεί με το ξενοδοχείο τους, το Ονάρ και έχει κλείσει μάλιστα ήδη μαθήματα yoga. Το φθινόπωρο έχει δρομολογήσει ένα ταξίδι στην Αμερική με τον σύζυγό της καθώς ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που έκανε για την γιορτή της) θα σπουδάσει σε πανεπιστήμιο εκεί, οπότε η Ελένη Μενεγάκη που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του θέλει να πάει να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση.