Κάτια Ζυγούλη: Μόλις «έσκασε» το βίντεο της ανακοίνωσης για τη σύζυγο του Σάκη Ρουβά

Χαρούμενες στιγμές για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Μόλις «έσκασε» το βίντεο της ανακοίνωσης για τη σύζυγο του Σάκη Ρουβά

Μόλις «έσκασε» το βίντεο - ανακοίνωση για το νέο επαγγελματικό βήμα της Κάτιας Ζυγούλη. Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, έρχεται στην τηλεόραση για πρώτη φορά, με εκπομπή που θα αφορά την μόδα. Το αγαπημένο της στοιχείο!

Συγκεκριμένα, μπορεί το μοντέλο να θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στα media, ωστόσο έρχεται να μας συναρπάσει μέσα από την εκπομπή "Ιστορίες Μόδας" στην ΕΡΤ1.

Κάτια Ζυγούλη εκπομπή ΕΡΤ1

Το κανάλι πριν από λίγες ώρες έβγαλε στη δημοσιότητα το trailer με πρωταγωνίστρια την Κάτια Ζυγούλη. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Ιουνίου.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ώρες η Κάτια Ζυγούλη συγκίνησε με μια δημόσια έκκληση που έκανε για αίμα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Οι δυσκολίες που πέρασε η εκπομπή μέχρι να βγει η Κάτια Ζυγούλη στον αέρα

Μετά τα πρώτα βήματα του μοντέλου μπροστά από τις κάμερες, αφού διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube, πήρε την απόφαση να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και στην τηλεόραση με μια εκπομπή που αφορά την μόδα κάτι που όπως είπαμε είναι το στοιχείο της.

Μετά την είδηση που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως «πάγωσε» λόγω του υψηλού κόστους που απαιτεί το κάθε επεισόδιο, το οποίο η εταιρεία παραγωγής αδυνατούσε να υποστηρίξει, τελικά πήρε το πράσινο φως να βγει στον αέρα. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά κάτι άλλο την έβαλε και πάλι στον «πάγο».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές και γραφόντουσαν παντού, λόγω της εξάπλωση του κορωνοϊού η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη, αναβλήθηκε για την νέα τηλεοπτική χρονιά.