Μαζί στην τηλεόραση Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα

Που θα τους δούμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαζί στην τηλεόραση Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα

Μαζί στην τηλεόραση θα δούμε για πρώτη φορά την Ελένη Φουρέιρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Οι δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες πρόκειται να μας χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη με αγαπημένες επιτυχίες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, εκτός από συνάδελφοι είναι και καλοί φίλοι. Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει πάει να τον απολαύσει σε νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούσε.

Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την απίστευτη στιγμή, όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός χόρεψε μπροστά σε όλους το «Loquita». Τα στιγμιότυπα που βγήκαν στην δημοσιότητα πρόκειται να σας κάνουν να «λιώσετε» από τα γέλια.

Ωστόσο, αυτή τη φορά οι δυο καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στην εκπομπή «Σπίτι με...» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Κωνσταντίνος Αργυρός Ελένη Φουρέιρα Mega εκπομπή

Η ανακοίνωση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα

Άλλη μια μαγική βραδιά στο MEGA την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11 το βράδυ, αυτή τη φορά «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό». Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του & ένα απ´ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται με ανεβασμένη διάθεση να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παρουσιάσει στο MEGA ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο , σε ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο.

Mega ανακοίνωση Κωνσταντίνος Αργυρός

Μια βραδιά με σπουδαίες συναντήσεις καθώς θα υποδεχτεί στο στούντιο καταξιωμένους συναδέλφους του.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου , με την γνήσια λαϊκή φωνή της , επιστρέφει και αυτή την Παρασκευή στο MEGA , - Αφού την είδαμε και την προηγούμενη όπου έκλαψε στο πλατό - για να ερμηνεύσει μαζί με τον Κωνσταντίνο , αγαπημένα τραγούδια αλλά και το ντουέτο τους «Λάθος μου».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η μουσική συνάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Μπάμπη Στόκα, τον σημαντικό τραγουδοποιό , όπου θα ερμηνεύσουν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ -Λαξ που έγραψαν ιστορία.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση της εκρηκτικής τραγουδίστριας- perfrormer της ποπ σκηνής Ελένης Φουρέιρα.

Σε αυτή την μαγική βραδιά θα ακουστεί για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο MEGA το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου».

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟ

Παρασκευή 29 Μαϊου στις 11 το βράδυ στο MEGA