"Έσκασε" ανακοίνωση από τον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου

Ανακοίνωση έσκασε για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει ο Alpha. Τι πρόκειται να συμβεί σήμερα (26/5); Σας έχουμε και το trailer που βγήκε στην δημοσιότητα.

Απόψε, στις 00:30, στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη ο Βασίλης Ζούλιας μιλά για την μυθιστορηματική ζωή του, για τον εφιάλτη των ναρκωτικών, αλλά και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει διαπράξει.

Πώς η ανάγκη του να τραβήξει την προσοχή του πατέρα του τον οδήγησε στον ψεύτικο κόσμο των παραισθήσεων, αλλά και σε ακραίες πράξεις.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, παραδέχεται πως ανακάλυψε την αγάπη του για τη μόδα σε ηλικία 15 ετών όταν έντυνε τις φίλες του με τα ρούχα της μητέρας του και περιγράφει πως βρέθηκε από πωλητής να γίνεται στυλίστας και έπειτα σχεδιαστής μέσα σε λίγα χρόνια. Τέλος απαντά και σε όσους τον έκριναν αρνητικά λόγω του ότι εν μέσω πανδημίας έφτιαξε μάσκες με την υπογραφή του. Δείτε εδώ και την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας στη χθεσινή εκπομπή.

Ο Γιώργος Χρανιώτης λίγο πριν γίνει πατέρας, σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αποκαλύπτει πως έγινε ηθοποιός καθαρά από τύχη. Παραδέχεται πως μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν φανταζόταν ποτέ πως θα αποκτήσει παιδί, ενώ περιγράφει τη στιγμή που η γυναίκα του πριν λίγο καιρό του ζήτησε να πάρει τη βαλίτσα του και να φύγει από το σπίτι.

«Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.

Ωστόσο ανακοίνωση έσκασε από τον AlphaTv και για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Πριν από λίγο, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από τον ALPHA, η οποία αφορά την Αντελίνα Βαρθακούρη και την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι». Η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες και όλοι περιμένουμε τα πρώτα πλάνα με μεγάλη ανυπομονησία.

Αναβολή… τέλος! Η Αντελίνα Βαρθακούρη «κάνει ντου», χτυπάει τα κουδούνια ανυποψίαστων ανθρώπων και «εισβάλλει» στα σπίτια και τις ζωές τους προκειμένου να τους κάνει «άνω-κάτω» και να μοιράσει χρήματα. Η εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα ξεσηκώνει τον κόσμο με τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της. Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια με διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες. Άφθονο γέλιο, χορός, τραγούδι, εκπλήξεις, απρόσμενες αντιδράσεις και 2000 ευρώ, έρχονται στο σπίτι σου μέσα από την οθόνη του Alpha.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Πρεμιέρα: Δευτέρα 1 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.30 στον Alpha.

Σας έχουμε και το trailer της Αντελίνας Βαρθακούρη, για το οποίο πήρε θέση ο Χάρης Βαρθακούρης, μετά το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα. Δείτε εδώ τι απάντησε ο μουσικός.