Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτες ατάκες για την Μαρία στο MasterChef: «Το σκότωσε το ψαράκι»

Τι είπαν οι συμπαίκτες της;

Απίστευτες ατάκες για την Μαρία στο MasterChef: «Το σκότωσε το ψαράκι»
News 26.05.2020 21:46
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Follow us on Google News

Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν για την Μαρία στο MasterChef. Οι συμπαίκτες της στο ριάλιτι μαγειρικής σχολίασαν τον τρόπο που καθαρίζει το ψάρι η συμπαίκτρια τους, όχι με τόσο κολακευτικά σχόλια. Τι είπανε;

Στην σημερινή δοκιμασία για το Silver Award οι παίκτες έπρεπε να καθαρίσουν ένα ψάρι. Η Μαρία φάνηκε να δυσκολεύεται γεγονός που προκάλεσε τα σχόλια των συμπαικτών της.

Ο Γιώργος αρχικά την βοήθησε, ωστόσο στη συνέχεια ανέφερε: «Το ψαράκι το σκοτώνει η Μαρία, κρίμα το ψαράκι». Στη συνέχεια η Μάρλεν φώναζε από τον εξώστη «Σφάξτο, σφάξτο» και στη συνέχεια δήλωσε στις κάμερες. «Η Μαρία το κακούργησε το ψαράκι».

Η Μαρίαννα από την άλλη είπε για την συμπαίκτρια της. «Το ξέσκισε το ψάρι η Μαρία». Τέλος ο Σταυρής ανέφερε πως ενώ έχει συγκέντρωση τις λείπουν βασικές τεχνικές. Δείτε και την αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Σκορδά για τον Μπέλλο και την Μαρία.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν τα σχόλια στην Μαρία ένα παίκτης θέλει την θέση του Πάνου Ιωαννίδη

Ένα αδιανόητο σκηνικό έγινε στο MasterChef με έναν παίκτη να θέλει να «φάει» την θέση του Πάνου Ιωαννίδη. Ποιος είναι αυτός που επιθυμεί να βρεθεί ανάμεσα στη θέση των κριτών και να γίνει και εκείνος ένας από αυτούς;

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Πάνος Ιωαννίδης έλειπε χθες από τη θέση του, ωστόσο σήμερα επέστρεψε κανονικά και πάλι πίσω στη θέση του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην έναρξη του επεισοδίου είπε: «Kαι όσοι χθες φαντασιώθηκαν πως ήταν εδώ ανάμεσα μας και θα μπορούσαν να έχουν μια θέση, επειδή έλειπε ο Πάνος να το ξεχάσουν γιατί αυτός ο αιώνια έφηβος είναι και πάλι κοντά μας» είπε με χιούμορ.

Λίγο αργότερα έκανε πλάκα πως αυτός που ήθελε την θέση του Πάνου Ιωαννίδη ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Ένας από τους παίκτες που πρόκειται να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ, είναι και ο Δημήτρης Μπέλλος. Εδώ σας έχουμε μία απίστευτη αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Πρωινό: H απίστευτη αποκάλυψη της Φαίης για Μπέλλο και Μαρία - «Ήταν μαζί στην...»

MasterChef: Η "εκρηκτική" εμφάνιση της Μάρλεν στα καλλιστεία plus size

Share