MasterChef: H συμφωνία του Κουτσόπουλου με τον Μπέλλο και το τρολάρισμα στους παίκτες

Τι του έταξε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: H συμφωνία του Κουτσόπουλου με τον Μπέλλο και το τρολάρισμα στους παίκτες

Μια συμφωνία έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef με τον Δημήτρη Μπέλλο, ενώ λίγο αργότερα τρόλαρε τους παίκτες που προσπαθούσαν να κάνουν μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ.

Μάχη για τα 10.000 ευρώ και το Silver Award δίνουν σήμερα οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει τον Δημήτρη Μπέλλο από την ομάδα του, με τον οποίο έκαναν και μια συμφωνία.

Όπως αποκάλυψε ο κριτής, κάνοντας πλάκα προφανώς, οι δυο τους θα μοιραστούν τα κέρδη αν κερδίσει. Λίγο αργότερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε το Διονύση να πειράζει τους παίκτες, έτσι ώστε να τους αποσυντονίσει.. Εδώ σας έχουμε μία απίστευτη αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει ο Μπέλλος.

Οι ίδιοι ωστόσο κατάλαβαν το «παιχνίδι» του και δεν έδωσαν βάση στον κριτή και τα πειράγματα του.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν απίστευτες ατάκες ακούστηκαν για την Μαρία

Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν για την Μαρία στο MasterChef. Οι συμπαίκτες της στο ριάλιτι μαγειρικής σχολίασαν τον τρόπο που καθαρίζει το ψάρι η συμπαίκτρια τους, όχι με τόσο κολακευτικά σχόλια. Τι είπανε;

Στην σημερινή δοκιμασία για το Silver Award οι παίκτες έπρεπε να καθαρίσουν ένα ψάρι. Η Μαρία φάνηκε να δυσκολεύεται γεγονός που προκάλεσε τα σχόλια των συμπαικτών της.

Ο Γιώργος αρχικά την βοήθησε, ωστόσο στη συνέχεια ανέφερε: «Το ψαράκι το σκοτώνει η Μαρία, κρίμα το ψαράκι». Στη συνέχεια η Μάρλεν φώναζε από τον εξώστη «Σφάξτο, σφάξτο» και στη συνέχεια δήλωσε στις κάμερες. «Η Μαρία το κακούργησε το ψαράκι».

Η Μαρίαννα από την άλλη είπε για την συμπαίκτρια της. «Το ξέσκισε το ψάρι η Μαρία». Τέλος ο Σταυρής ανέφερε πως ενώ έχει συγκέντρωση τις λείπουν βασικές τεχνικές. Δείτε και την αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Σκορδά για τον Μπέλλο και την Μαρία.

Δείτε το βίντεο: