MasterChef: Έξαλλος ο Γιώργος με την Μαρία - Τι συνέβη;

Απίστευτες ατάκες

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Έξαλλος ο Γιώργος με την Μαρία - Τι συνέβη;

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος στο MasterChef με την Μαρία. Τι συνέβη και για ποιο λόγο την είπε στην συμπαίκτρια του στο ριάλιτι μαγειρικής; Το silver award έφερε πάρα πολλές εντάσεις στο σημερινό επεισόδιο.

Ο τρόπος που η Μαρία χειρίστηκε το λαβράκι στον ημιτελικό του Silver Award φαίνεται πως προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου, αφού ξέσπασε μπροστά στην κάμερα.

“Το να παίρνεις ένα φιλέτο λαβράκι και να μην ξέρεις να το σοτάρεις στο τηγάνι, να μην ξέρεις τις βάσεις της μαγειρικής. Δεν με ενδιαφέρει όλα τα υπόλοιπα μπιχλιμπίδια που θα βάλεις πάνω, αν θα βάλεις πουρέδες, τσιπς ή νύχια νυχτερίδας. Πάρε ένα λαβράκι και σόταρέ το σωστά. Είμαστε στην 9άδα”

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία ένιωσε πως ο Γιώργος τη βοηθάει, έχει αλλάξει και οι σχέσεις τους έχουν καλυτερέψει ειδικά από τη στιγμή που την έσωσε με την κάρτα ασυλίας

"Ο Γιώργος σήμερα με βοηθάει πάρα πολύ. Γενικά από τη στιγμή που μου έδωσε την κάρτα ασυλίας, έχω δει μια άλλη συμπεριφορά απέναντί μου όσον αφορά το Γιώργο και νομίζω ότι θέλει να το κάνει επειδή τον κέρδισα, οπότε θέλει να κερδίσω και όλο το Silver.", είπε η Μαρία στην κάμερα. Δείτε και τον χαμό που επικρατεί στο twitter με τα σχόλια.

Λίγο πριν το ξέσπασμα του Γιώργου ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη

Δεν φαντάζεστε πόσο καιρό έχει να ξυριστεί ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο κριτής του MasterChef έκανε αυτή την αποκάλυψη ο ίδιος στο σημερινό επεισόδιο και δεν το περιμέναμε σίγουρα. Είναι πολλά περισσότερα χρόνια από όσα φαντάζεστε.

Μια αποκάλυψη για την εξωτερική του εμφάνιση έκανε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης.

Συγκεκριμένα, ο σεφ αποκάλυψε πως έχει 11 ολόκληρα χρόνια να ξυρίσει το μούσι του. «Έχω να ξυρίσω το μούσι μου 11 χρόνια. Και πιο πριν περισσότερα απλά είχε γίνει ένα λάθος και τα είχα ξυρίσει. Δεν ήταν από επιλογή» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. Δείτε και ποιος παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής ήθελε να πάρει την θέση του.

Δείτε το βίντεο: