Η αιχμηρή απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στη Χρύσπα: «Και πληρώθηκε, και έκανε ό,τι...»

Τι αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η αιχμηρή απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στη Χρύσπα: «Και πληρώθηκε, και έκανε ό,τι...»

Μια αιχμηρή απάντηση έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στη Χρύσπα. «Και πληρώθηκε, και έκανε ό,τι έλεγε στο συμβόλαιο της», αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής για την παίκτρια που αποχώρησε πριν από λίγα επεισόδια.

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αντικατάσταση της Άσπας Τσίνα στο «Just the 2 of Us», αλλά και τη Χρύσπα.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πώς ακόμα δεν έχει “κλειδώσει” το άτομο που θα κληθεί να πάρει τη θέση της Άσπας Τσίνα, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στο σόου την Άντζελα Δημητρίου.

Ο ίδιος δε δίστασε να απαντήσει στη Χρύσπα, η οποία σε σχόλιά της χαρακτήρισε το «Just the 2 of Us» “ριάλιτι”. Δείτε και μια αποκάλυψη που έκανε η Βικύ Κάβουρα για το show.

«Εγώ δεν στενοχωριέμαι με τους παίκτες και πόσο μάλλον με τη Χρύσπα, η οποία μπήκε τελευταία στο παιχνίδι επειδή μεσολάβησα εγώ. Η Χρύσπα κανονικά δεν πρέπει να έχει κάποιο παράπονο. Και πληρώθηκε, έκανε ό,τι έλεγε στο συμβόλαιό της και μάλιστα με το παραπάνω», υπογράμμισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε ΄λα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο.

"Ξεσπά" η Χρύσπα για το J2US - "Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα..."

"Ξεσπά" η Χρύσπα για το J2US και τα όσα άκουσε από την κριτική επιτροπή. Ανάμεσα σε όλα ανέφερε, "Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα μας λέει τα ίδια. Υποστηρίζει ότι ο Γιάννης είναι πιο υποτονικός απ’ ο,τι θα έπρεπε πάνω στη σκηνή".

Η Χρύσπα μίλησε στο Tv Έθνος και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US και συγκεκριμένα, στις παρατηρήσεις των κριτών σχολιάζοντας πως κάποια από τα σχόλιά τους ήταν άκυρα.

Όλα όσα ανέφερε η Χρύσπα για το J2US και την κριτική επιτροπή

Δεύτερη συνεχόμενη φορά μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο βρεθήκατε υποψήφιοι προς αποχώρηση στο J2US. Πώς ένιωσες;

Ο βρεγμένος τη βροχηή δεν τη φοβάται, τόσο απλά και περιεκτικά. Την πρώτη φορά πήραμε την κρυάδα, περάσαμε μία εβδομάδα αγωνίας , τώρα μας ήρθε πιο έλαφριά. Δέ μας έχει στοιχίσει. Δείτε ωστόσο εδώ και όλα όσα μπορεί να χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο!

Πώς εισέπραξες τα σχόλια της κριτικής επιτροπής μετά το σόου;

Είπαμε το «Φίλα με ακόμη». Στο πλευρό μου έχω έναν άνθρωπο πολύ συνεργάσιμο στην εκμάθηση του τραγουδιού. Μπορεί να μην έχει το ταλέντο, τη φωνή και το αυτί ενός τραγουδιστή, αλλά είναι απόλυτα οργανωμένος στον τρόπο της μελέτης του. Είιναι αθλητής και έτσι έχει πειθαρχία – και αυτό του βγαίνει. Φορά με τη φορά έχει πολύ όμορφη εξέλιξη. Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα μας λέει τα ίδια. Υποστηρίζει ότι ο Γιάννης είναι πιο υποτονικός απ’ ο,τι θα έπρεπε πάνω στη σκηνή. Στα χρ'ονια της πορείας μου έχω καταλάβει -και το έχω μεταφέρει και στον Γιάννη- οτι σημασία δεν έχει να αρέσεις σε όλους ή στους πολλούς. Σημασία έχει σε αυτους που αρέσεις, να αρέσεις για πάντα και ας είναι 10 άτομα. Αυτή είναι η ουσόα του καλλιτέχνη και της τέχνης μας.

Σε έχει ενοχλήσει κάποιο από τα σχόλια της επιτροπής;

Ειίμαι αρκετά χρόνια μέσα στον χώρο για να με ενοχλήσει κάτι και να το πάρω μέσα μου. Κάποια σχόλια της επιτροπής είναι λίγο άκυρα, αλλά αυτό το συνειδητοποιώ βλέποντας το επεισόδιο. Οταν είσαι πάνω στη σκηνή δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Μπορεί να ακούσεις κάτι που να μην ισχύει. Πρώτα ακούω, παρατηρώ και μετά κρίνω αν ισχύει ή όχι. Φυσικά και έχω διαφωνήσει, αλλά είναι η δική μου άποψη.