Φορτισμένος συναισθηματικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η συνάντηση που τον συγκίνησε

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φορτισμένος συναισθηματικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η συνάντηση που τον συγκίνησε

Συναισθηματικά φορτισμένο θα δούμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό αυτή την Παρασκευή μέσα από την συχνότητα του Mega, στην εκπομπή «Σπίτι με...». Ο τραγουδιστής συνάντησε έναν κορυφαίο καλλιτέχνη, τον οποίο θαύμαζε από πολύ μικρός.

Σε μια καφετέρια των Αγίων Αναργύρων, πριν αρκετά χρόνια, κοίταζε από μακριά με θαυμασμό τα μουσικά του ινδάλματα που έτυχε να συχνάζουν εκεί. Ήταν οι Πυξ Λαξ, τα μέλη ενός από τα πιο γνωστά κι επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού τραγουδιού.

Στις τυχαίες συναντήσεις τους, ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έρθει η στιγμή που θα τραγουδούσε με ένα από τα είδωλα του. Ήρθε ωστόσο η ημέρα που βρέθηκε με ένα από τα μέλη του, τον Μπάμπη Στόκα.

Σε ένα ενθουσιώδες αλλά και ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, οι δυο τους θα δούμε να ερμηνεύουν μαζί στην εκπομπή, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Πυξ Λαξ, το κομμάτι «Μια συνουσία μυστική», σε μια νέα, όμως, διαφορετική εκτέλεση.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ενώσει τη φωνή και τα τραγούδια και με τις Νατάσα Θεοδωρίδου και Ελένη Φουρέιρα. Δείτε εδώ την φωτογραφία τους που βγήκε στη δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση του Mega για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την συνάντηση που θα τον συγκινήσει

Άλλη μια μαγική βραδιά στο MEGA την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11 το βράδυ, αυτή τη φορά «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό». Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του & ένα απ´ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται με ανεβασμένη διάθεση να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παρουσιάσει στο MEGA ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο , σε ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο.

Mega ανακοίνωση Κωνσταντίνος Αργυρός

Μια βραδιά με σπουδαίες συναντήσεις καθώς θα υποδεχτεί στο στούντιο καταξιωμένους συναδέλφους του.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου , με την γνήσια λαϊκή φωνή της , επιστρέφει και αυτή την Παρασκευή στο MEGA , - Αφού την είδαμε και την προηγούμενη όπου έκλαψε στο πλατό - για να ερμηνεύσει μαζί με τον Κωνσταντίνο , αγαπημένα τραγούδια αλλά και το ντουέτο τους «Λάθος μου».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η μουσική συνάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Μπάμπη Στόκα, τον σημαντικό τραγουδοποιό , όπου θα ερμηνεύσουν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ -Λαξ που έγραψαν ιστορία.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση της εκρηκτικής τραγουδίστριας- perfrormer της ποπ σκηνής Ελένης Φουρέιρα.

Σε αυτή την μαγική βραδιά θα ακουστεί για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο MEGA το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου».

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟ

Παρασκευή 29 Μαϊου στις 11 το βράδυ στο MEGA